Петък, 26 Април 2024, 02:52

Татяна Дончева: "Коалицията "Изправи се! Мутри вън!" е част от партиите на протеста, които в съгласие по между си трябва да излъчат следващото правителство". (ВИДЕО)

23 Юни 2021, 15:47
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1891 0


Председателят на "Движение 21" - Татяна Дончева, което е част от Коалицията "Изправи се! Мутри вън", водачът на листата за 26 МИР - Софийска област - Данаил Георгиев и кандидатите за народни представители, бяха на предизборна обиколка на 22 юни в селата Врачеш, Трудовец и Скравена, както и в градовете Правец, Етрополе и Ботевград.

Водачът на листата за Софийска област - Данаил Георгиев, който е експерт по външна политика, отбрана и сигурност, посочи приоритетите на Коалицията за развитието на Софийска област:

"На първо място трябва да се преодолеят различията в развитието на отделните райони на Софийска област - има общини с добро финансово състояние и други с лошо. Силен акцент ще поставим върху финансовата децентрализация - по-голямата част от корпоративния данък събиран от общината да остава на място, на разположение на кметовете, за да разполагат със средства за решаването на конкретни проблеми и развиването на политики. Основните въпроси, които ни поставяха жителите на горепосочените населени места при срещите ни с тях са свързани с доходите и заетостта. Има и специфични за населените места проблеми - например в Трудовец - водоснабдяването. Там поехме ангажимент за решаването на проблема и проектът, който е разработен от местната управа да получи съдействие от МРРБ."

В допълнение, г-жа Дончева заяви:

"Срещнахме се със сериозни и подготвени хора от тези населени места, част от които ще ползваме като експерти. Най-честите въпроси, които задаваха е ще може ли да се състави правителство, интересуват се и от съдебната реформа. В Правец бяха поставени важни въпроси свързани с горите. В Етрополе обсъдихме здравеопазването в малките общини, което е проблем за Софийска област.

На национално ниво нашите приоритети в предизборната ни програма са:
1. Продължаване на ревизията на управлението на Бойко Борисов.
2. Гарантиране на независимостта на съда от партийни влияния.
3. Изваждане на прокуратурата от съдебната власт.
4. Незабавно въвеждане на електронно управление.
5. Активна регистрация на избори.
Ако споделяте нашите цели и приоритети, подкрепете ни с номер 8 на 11 юли!"

Купуването и продаването на гласове е престъпление!




Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete