Събота, 20 Април 2024, 04:31

Тежка катастрофа с полицейски автомобил на АМ "Хемус"

15 Юни 2019, 16:03
обновена на 15 Юни 2019
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4669 10


Мъж почина, а четирима са тежко ранени при тежка катастрофа на пътя София - Варна, край Ябланица, в района на п.в. "Стрелките", съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал около 12.30 часа на пътя София - Варна, край Ябланица, в района на п.в. "Стрелките". Челно са се сблъскали полицейски патрулен автомобил, в който са пътували трима служители, и лек автомобил с варненска регистрация с двама души.

Причините за катастрофата все още се изясняват.

От Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч съобщиха, че тримата пострадали полицаи от патрулната кола се транспортират към Военна болница в София. Единият от тях е в тежко състояние и с опасност за живота, а другите двама са с по-леки травми.

68-годишният мъж, пътувал в другия автомобил, е починал на път за болницата. Жена на 66 години от същия автомобил е починала в лечебното заведение, в което е била транспортирана.

По първоначални данни водачът на Рено Меган е загубил контрол над автомобила,навлязъл е в насрещното платно и е последвал челен удар с полицейския Опел Астра.Отрицателни са пробите за алкохол на тримата полицаи. Взета им е кръвна проба за анализ. Това съобщават от 24chasa.bg.





Източник: dnes.dir.bg

Коментари (10)

  • Отговори (2) (5)
    1. добавен от: Анонимен 15 Юни, 18:21

    Полицаите си мислят, че са безсмъртни..

  • Отговори (5) (5)
    2. добавен от: Анонимен 15 Юни, 18:46

    Полицаите са виновни има много учевидци как са пррдизвикали удара

    • (7) (3)
      1. добавен от: Анонимен 15 Юни, 20:23

      Циганино прост!!! Какъв очевидец си ти?

  • Отговори (8) (1)
    3. добавен от: Анонимен 15 Юни, 20:51

    Разбрали,недоразбрали..все полицаите са виновни..Жалко за загиналите,но май те са предизвикали удара.Ще се разбере..ама ние типично по нашенски знаем всичко.Просто да си почешем езиците..Между другото,единият полицай се бори за живота си.И той има близки хора,представете си.И е пострадал,защото е бил на работа.А не вкъщи на хладно и да си пише злобнички коментари,забавлявайки се.#2. Помисли за грамотността си!! Очевидецо!!

    • (4) (4)
      1. добавен от: Анонимен 15 Юни, 22:27

      А ти бил ли си там? Видял ли си?
      За да даваш наставления.
      Всички знаем как карат болшинството от полицаите. Без да спазват, каквито и да са правила.
      Надявам се някой някога да покаже записите от камерите, понеже там има няколко. Не ги ли покажат, значи е виновен полицая управлявал патрулката и го прикриват.
      Колкото и да е неприятно, но това е истината.

  • Отговори (2) (2)
    4. добавен от: Rumen rumenov 15 Юни, 23:46

    Policaite sa vinovni to e qsno shtom oshte se izqsnqvat prichinite dano da si polichat zaslujenoto

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Юни, 00:10

    Полицаите са идвали от друго птп и са си карали в лентатс за движение.Срещу тях колата е изпреварвала неправилно и навлязла челно в колата им.тоест в тяхното платно.Мой близък е обработил птп.Сигурно скоро ще го кажат и официално.И кой тогава ще си получи заслуженото??Всички са жертви.Ама ние да си мразим.Жалко.

  • Отговори (4) (2)
    6. добавен от: Анонимен 16 Юни, 10:02

    Мога да се обзаложа, че полицейската кола е била без включени фарове а полицайте без колани, постоянно карат така и дават лош пример на другите. Защо го правят, това е някъква форма да се доказват или тъпа комплексарщина.

  • Отговори (2) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Юни, 13:13

    Като не знаете не пишете простотии, а вземете си гледайте вашия живот! Ако стигнете вие до това положение ще ви видим как ще коментирате. Полицайте, са си карали в лентата и нямат вина, че на пътя вече има всякакви некадърни шофьори! Спрете се!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 19 Юни, 09:04

    Според мен на такава възраст трябва да се вземе книжката. На 68г..това не са малко години. Възрастните хора вече нямат тези рефлекси зад волана. Лично съм виждал възраствн мъж зад волана на средна възраст 60г. дава ляв мигач и завива надясно...засича ни и за малко да се ударим в него...просто трябва да има ограничение! Докато няма закони а само крадци така ще е...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete