Четвъртък, 25 Април 2024, 18:46

Тежко поражение за "Балкан" в днешното гостуване

18 Ноември 2017, 18:37
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2207 22


Мъжкият футболен отбор на "Балкан" записа неприятна загуба. Тимът на "Банско" разгроми балканци с 6:2 в мач от 16-ия кръг на Югозападна Трета лига. "Зелените" бяха без своя треньор Иван Редовски, който получи наказание от един мач. Отделно, "Балкан" загуби един от най-стабилните си играчи в центъра на терена, Йордан Ризов, който получи тежка контузия в последния мач срещу "Сливнишки герой".


Христо Петров даде аванс на "Банско" в 14-ата минута, но "Балкан" показа характер и постигна пълен обрат след попадения на Ивелин Данчев и Ивайло Цветанов. Поводите за оптимизъм в лагера на "зелените" бяха налице, но нов гол в 43-ата минута на Христо Петров смути настроението на "Балкан". Изравнителният гол малко преди почивката разстрои играта на гостите, които 10 минути след началото на второто полувреме допуснаха съперника отново да поведе в резултата - 3:2. В 62-ата минута Лефтеров покачи за 4:2. В 70-ата минута обстановката се изнерви, играчите на "Балкан" потърсиха саморазправа с главния рефер, който показа директен червен картон на Ивайло Златев. След кратко спиране на играта и минути на напрежение, шансовете на "зелените" се изпариха. Малко след това, Христо Петров оформи своя хеттрик, а финалното 6:2 бе реализирано от Дурчов.

Тимът на "Балкан" остава на 15-то място в класирането с актив от 15 точки (3 победи 6 равенства 7 загуби) и голова разлика 28-35. В последния 17-ти кръг от есенния полусезон на Югозападна Трета лига, балканци приемат последния "Ботев" (Ихтиман) у дома. Мачът е на 25 ноември (следващата събота) от 14:00 на стадион "Христо Ботев" в Ботевград.



Източник: balkanec.bg

Коментари (22)

  • Отговори (5) (4)
    1. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 19:00

    Еи кви са тия селяни, само се бият, треньора продава цигари без бандерол, до кога ще се дават пари за тия посрамиха града. Редовски го изгониха от всякъде, сега дойде и в Ботевград да се прослави.

  • Отговори (3) (4)
    2. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 19:31

    Добре че е тои

  • Отговори (4) (3)
    3. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 19:33

    Иначе футбол в град няма

  • Отговори (3) (1)
    4. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 19:34

    Браво вачка

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 20:20

    Черно тотооо,последните мачове ,Балкан винаги повежда и после ги обръщат!!!

  • Отговори (2) (1)
    6. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 22:05

    С парите на общината и без крадеца РЕДОВСКИ футбола ще бъде супер!

  • Отговори (0) (2)
    7. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 22:22

    EI NOMER 1 I NOMER 6 SHTE TE RAZBEREM KOI SI I SHTE SKUSAME OT BOI I E .. E

  • Отговори (2) (1)
    8. добавен от: Анонимен 19 Ноември, 00:36

    Истината много боли!

    • (1) (1)
      1. добавен от: И.Р.(но не Иван Редовски - спете спокойно), друг потомствен балканец 19 Ноември, 01:52

      Да, истината много боли! Прав си, но ги боли най-вече теб и всички като теб. Тези, който не намират никакво друго забавление освен да се скрият зад анонимността си и да плюят. Колко сте жалки! Що си мислите, че като сте се скрили не сте известни на всички , драги ми драскачи. Да, това сте тези, които допринесохте с немарливостта си, а и с неможенето си да затриете футбола в този град. Доста усилия ви костваше, щото и това не е лесно. Така, че нямате право да говорите, когато някой друг/и се опитват да възстановят стореното от вас. Какво сте седнали да плювате Иван, отбора и всички, които се мъчат да направят от нищо - нещо и да внесат дори и във вашето съществуване поне малко живец. Щото ако ги нямаше тях сега щяхте да си бъркате в носа и да се чудите на къде да си излеете простотията. Като толкова много искате и можете, и знаете кое как става, кой какъв е, продал ли е, купил ли е, откраднал ли е, защо не застанете с имената си? Попитайте го, направете събрание, поискайте вие да сте на негово място и да правите това, което той прави. Добри, лоши, слаби - такива са за момента, други няма. А за да има трябва да мине време щото след вас още тревата на стадиона не може да поникне. Особено след последните "футболни корифеи" (умишлено не ги назовавам, щото са известни на всички с некадърността си). И си набиите най-накрая в тъпите глави (очевидно са такива), че БАЛКАН не е ЦСКА за да бие всеки мач, а и за да стане това, което ние истинските балканци искаме, ще трябва време и много работа. А и още нещо - всички, които ни интересува, се радваме, че децата ни най-накрая има къде да отидат да спортуват, ама на вас това ви е много далечно, господа разбирачи. Нима миналата година не беше същото - ругаехте, упражнявахте си простотията и плиткоумието в този форум, молехте се БАЛКАН да изпадне, но ви мина котка път. Писна ни от вас, писна ни от тормоза на шепа плювалници, скрийте се вече и ги оставете на мира. Или направете нещо по-добро щом сте толкова загрижени. Всеки ще ви подкрепи тогава.

    • (1) (1)
      2. добавен от: Анонимен 19 Ноември, 02:22

      неговото място. Направете нещо по- добро и тогава всеки ще ви подкрепи. Ама то само с обиди и писаници по форумите не става. Нима миналата година не беше същото - злословехте, плювахте, молехте се отбора да изпадне, вие същите, които уж милеете. А ние, като родители се радваме, че децата ни има къде да играят и да се развиват. Радваме се че изобщо има футбол, защото особено след последната двойка "футболни корифей" (умишлено не ги споменавам - те са всеизвестни) преди закриването му, тревата на стадиона още не може да поникне. За това сега трябва време, работа и търпение.

  • Отговори (2) (1)
    9. добавен от: Анонимен 19 Ноември, 02:37

    P.S. И нали знаете - на крива ракета, космоса й пречи. Така, че ако може, намерете си друго поле за анонимна изява, тук вече не сте интересни. Молим ви, освободете ни от простотията си.

  • Отговори (1) (2)
    10. добавен от: B.. 19 Ноември, 08:46

    HORA SPRETE DA HRA4ITE PO IVAN .KAK MOJETE DA GO IZKARVATE KRADEC
    I PRO4IE TOI ODKADE DA GI GEPI TIQ PARI KATO TE NE-STIGAT I ZA TOPLATA VODA NA STADIONA.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete