Вторник, 23 Април 2024, 14:45

ТИР-овете по магистрала "Хемус" са спрени

26 Януари 2012, 09:20
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2584 1


" Цялата техника на всички почистващи фирми е на пътя" - това каза Инж. Лазар Лазаров - изпълнителен директор на АПИ, в предаването „Денят започва” на БНТ. Той обясни, че до този момент няма бедстващи и затрупани хора. Има пътища, които са затворени, за да могат да бъдат почистени и след това отново ще бъдат отворени.
„На магистрала „Хемус” в посока София-Варна към Ботевград имаме ограничение за ТИР-овете, но движението е пуснато. В обратната посока е спряно движението за товарни автомобили до почистването.
Освен това автомагистрала „Тракия” е затворена на 108-мия километър в района на Пловдив, където има тежка катастрофа и движението е пренасочено по стария път от Пазарджик към Пловдив. „В момента, в който бъде освободено трасето, пътят ще бъде възстановен”, заяви Лазаров. В катастрофата са пострадали петима души. ТИР е напуснал пътното платно, ударил се е в мантинелата. След него автобус е спрял, но зад него друг ТИР се е завъртял и се е обърнал.
 На магистрала „Струма” нямаме ограничение, на магистрала „Люлин” също”, каза още директорът на АПИ.

Източник: Focus-news.net

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: az 26 Януари, 10:53

    дрън дрън, сутринта в 7. 10 преди тунела на витиня един тъпак се беше кръстосал и едвам се минаваше в аварийната лента. Преди това най малко 3-4 тира изпреварих. Полицайте седяха на изхода от лукойл и се бараха по пи.....................шките.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete