Петък, 29 Март 2024, 03:58

Тодор Стойков: Трябва да покажем силното лице на нашия отбор

13 Декември 2011, 09:46
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1639 0


Във вторник Лукойл Академик ще посрещне отбора на Остенде в предпоследния си мач от груповата фаза на Еврокъп, а капитанът на „студентите” Тодор Стойков е готов за сблъсъка. Той очаква тимът му да покаже силното си лице и да победи съперника си за втори път в група D. Ето както каза Стойков по време на тренировката на Лукойл в „Арена Армеец”:

„Предполагам, че сме готови. Трябва да покажем силното лице на нашия отбор, и по-важното – да победим. Би трябвало в нашата зала да е по-лесно, отколкото в първия мач, но не трябва да забравяме, че противникът също иска да запише победа в този турнир. Мисля, че нашият отбор е по-добрият и трябва да победим, за да заминем за Франция с необходимото самочувствие.

Анализирали сме ситуацията и сме готови за битка в утрешния мач. Ще бъде трудно, но се надявам да победим. След двата мача с Валенсия изиграхме един доста качествен баскетбол срещу Левски и съм убеден, че това ще се случи и утре.

Имайки предвид, че в петък играхме срещу Левски по начин, по който ако играем винаги няма кой да ни победи в България, смятам че можем да покажем много по-добра отборна игра от последните мачове в Европа.

По принцип победата утре не е задължителна. Задължителна е тази във Франция, защото има различни варианти за класиране. Както казах обаче, добре е да победим, за да заминем със самочувствие и да се подготвим добре за най-важния ни мач.”

Източник: bgbasket.com

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete