Събота, 20 Април 2024, 11:48

Тодор Танев за наследника си: Трябва да ми е благодарен, на тепсия му поднасям саксията и наторената пръст

31 Януари 2016, 09:47
(0) (0)
България - Актуално
Прочетена: 789 0


„Ще се карат в Блока може би кой да бъде наследникът ми“, заяви министърът на образованието Тодор Танев в сутрешния блок на Нова телевизия.
„Опасявам се, че оставката ми ще доведе до домино ефект. Ще има последици. Възможно е да има битка между партиите“, смята той.  По думите на Танев партия в Реформаторския блок е разклатила стола му и в частност ДСБ, които се готвят за предсрочни избори и за нов политически субект. „Моят наследник трябва да ми е благодарен. Ето му саксията, ето му наторената пръст“, каза образователният министър.

Поднасям го на тепсия законопроекта за променени в образованието, заяви той и добави: „Не съм безгрешен. Моят наследник също няма да е безгрешен“, добави Танев. „Глас партиен, глас Божи“, каза още той във връзка с това, че вероятно наследникът му ще дойде от Движение "България на гражданите".

"За термина робство, съжителство, владичество, присъствие, моето лично мнение е, че е робство", заяви Танев. По думите му въвеждането на понятието съжителство в момента е на етап обществено обсъждане и има месец това да се промени, а не е готов вариант. "Хората се подведоха по заглавията", убеден е той.

Източник: novini.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete