Петък, 29 Март 2024, 09:39

Томбола всяка събота и различни промоции очакват посетителите на дискотека "Енви"

16 Септември 2012, 18:45
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3806 7


С шумно парти снощи бе отркит новият сезон във фолк-клуб "Енви". Желаещите да купонясват бяха много и бързо напълниха дискотеката и дансингът. След дългата лятна почивка, времето на партитата започва отново. И тази година клубът ще зарадва своите посетители. Всеки петък и събота ще има промоции на различни марки питиета, а най-веселите и шумни компании получават награда - още една бутилка, за сметка на заведението. А за късметлиите, всяка събота вечер ще се организира томбола с най-различни награди. За участие посетителите трябва само да запазят своя билет от входа и да стискат палци неговият номер да е печеливш. Всичко ще е като миналата година, с изключение на нивото на купона- то ще бъде още по-високо. Изпълнителите, които ще пеят през идните месеци, все още не са известни. Очаква се да бъдат едни от най-нашумелите имена в поп-фолк бизнеса.

Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 16 Септември, 20:41

    Дано няма мангали както обикновенно.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Септември, 21:39

    Това ли е чалгарницата, която хлапетата наричат "Паша"?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Септември, 21:40

    ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

    Уважаеми госпожи и господа,
    Скъпи ученици,

    С огромно удоволствие и най-приятелски чувства Ви поздравявам по повод откриването на учебната 2012-2013 година от името на Областната администрация на Софийска област и лично от мое име.
    Първият учебен ден тази година съвпада с деня на Вярата, Надеждата и Любовта в празничния християнски календар. Нека първият училищен звънец очакван с трепет и вълнение, особено от малките първокласници в общо 103 училища в Софийска област, постави началото не само на новата учебна година, но и на нови надежди и очаквания, на стремежа към нови знания, мъдрост, предизвикателства и положителни емоции, както за всички ученици, така и за техните родители, учители и възпитатели.
    Българското училище винаги е било в центъра на общественото внимание.Това доказва, че ние българите, продължаваме да имаме изострена чувствителност към проблемите на образованието, осъзнавайки факта, че човек никога не престава да се учи, независимо дали в класната стая или в реалния живот. Ние разбираме, че утрешния свят ще се гради най-вече чрез знанието и образоваността, че богата и просперираща нация може да бъде само образованата нация.

    На добър час през новата 2012-2013 учебна година!

    С уважение,

    Красимир Живков
    Областен управител на Софийска област

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Септември, 21:46

    Дано тази чалгарница последва съдбата на радио Фаворит! :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 16 Септември, 22:00

    А дано, ама ... :lol:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Гост 17 Септември, 13:20

    Хайде, започна учебната година! Не е случайно, че чалготеката и училището "отвориха" врати в един и същи момент - открай време си вървят ръка за ръка...Е, нема такава държава!!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 18 Септември, 07:42

    Страхотно съвпадение с първия учебен ден . Чалготеката в конкуренция с училището за спечелване на клиенти .За много деца промоциите на питиета и награда още една бутилка са по - примамливи от това което предлага училището .На път за за първия учебен ден деца минават през близкия хранителен магазин за да си купят цигари .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete