Вторник, 19 Ноември 2019, 07:32

Тони Димитрова има приятели в Ботевград

28 Септември 2011, 22:44
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3061 0


Певицата известна с песента ”Ах морето” гостува в Ботевград не за първи път. Повода сега беше концерта на 26 септември на тържественото откриване на предизборната кампания на червената партия.  На предишни местни избори тя е открила кампанията на  д-р Марин Недев – бивш общински съветник от БЗНС през мандат 2003 – 2007. Имала е и други участия в концерти на Ботевград.
Певицата ще издаде осмия си пореден албум през ноември. Той още не е озаглавен, тъй като Тони Димитрова харесва две заглавия между ”Две сълзи” или „Добър вечер - Добър ден”. Съвсем наскоро тя е реализирала концерти в Пловдив  и Добрич. На 29 ноември ще пее в зала 1 на НДК, а през декември  във Варна и Бургас.
 Освен певица,  Тони е и  актриса. Играе в бургаския театър. Предстоят й спектакли на 29 и 30 септември. Тя определя театъра като магия.Когато е била дете Тони не е пеела, а е свирела на китара. Песента е дошла покрай китарата – сподели тя пред наш репортер. На въпрос коя е любимата песен от нейния репертоар, тя отговори: „Само 3-4 песни не харесвам. Иначе всичките си ги харесвам и обичам”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (6)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

Анкета » коментари (6)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

отговори
В България (240)
70% Complete
В чужбина (44)
70% Complete
Няма да празнувам (103)
70% Complete