Вторник, 16 Април 2024, 08:27

TOYOTA срещу CREDIHELP в 100% Power Мача на звездите

5 Април 2018, 11:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1045 2


Красико облича играчите, а Националният Студентски Дом даде покрив на "Настъпванката" от топсъбитието в българския баскетбол

Тойота Балканс и КредиХелп ще дадат имената на отборите в 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22. април 2018 година в Арена "Ботевград". За автомобилния бранд това е пето участие в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е специално за миниюбилея на ALL STAR GAME.

Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП - една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, но пък с дългосрочен договор. Фирмата има близо хиляда служители, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна.

Националният Студентски Дом също се включи в звездното мероприятие, като даде покрив за първата игра "Настъпванка", с която ще се избират отборите за 100% Power Maча на звездите. На пресконференция днес, 5 април от 13:00 часа в конферентната зала "ГАЛЕРИЯ" на Националният Студентски Дом (площад "Народно събрание" 10, ет. 1), ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП двамата капитани Константин Коев и ДиВон Уошингтън ще вземат участие в шоуто "Настъпванка", на която ще си изберат отборите. Тогава ще стане ясно и кой треньор кой отбор ще води.

Двамата ще избират от 24 имена, 20 от които бяха избрани от феновете, а останалите 4 бяха посочени от организаторите на мероприятието. Ето и имената, които ще бъдат разпределени в отборите ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП:

ЧУЖДЕНЦИ
Айзея Умипиг Академик Бултекс 99
Алън Арнет Ямбол
Брайкъс Перин Ямбол
Брандън Фортънбъри Балкан
Дерек Райт Рилски спортист
Джордан Калахан Балкан
Дивон Уошингтън Балкан
Еван Раванел Рилски спортист
Игор Кесар Балкан
Омари Гудул Левски Лукойл
Травис Тейлър Рилски спортист
Шелдън Джитър Рилски спортист

БЪЛГАРИ
Александър Милов Академик София
Александър Янев Берое
Андрей Иванов Ямбол
Венцислав Петков Балкан
Йордан Бозов Рилски спортист
Константин Коев Спартак Плевен
Николай Върбанов Ямбол
Станимир Маринов Левски Лукойл
Филип Виденов Берое
Христо Николов Левски Лукойл
Христо Захариев Балкан
Цветомир Куртев Черно море Тича

Принципът на определяне на съставите е простичък. Първо капитаните ще изберат в кой от отборите ТОЙОТА или КРЕДИХЕЛП ще попаднат и ще облекат екипа на новите си отбори веднага. След това ще се настъпват за правото на първи избор, а победителят ще има право да избере по един българин и един чужденец на всеки от петте поста гард, атакуващ гард, крило, тежко крило и център.

Още едно ново име се появява през тази година сред партньорите на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече отборите на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача "АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА". На пресконференцията днес ще бъдат представени и екипите за супершоуто в баскетбола на България.

Сред партньорите остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието. Каква точно ще бъде тяхната роля ще бъде обявено на пресконференция на 12 април, когато ще бъдат представени и треньорите на двата отбора.

Във фейсбук страница на 100% Power Mач на звездите https://www.facebook.com/BulgarianAllStarGame ежедневно може да следите всички новини около предстоящото звездно шоу. Междувременно и гласуването за аматьорския 100% Power Mач на звездите прави страхотен фурор, а него може да проследите тук: https://www.facebook.com/groups/All.Star.Game.BG/ Както и известно, BGO Software баскетболната лига ще организира аматьорски Мач на звездите, който ще се състои само часове преди този на Националната баскетболна лига.

Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде организирано от "СпортЛаб" ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на бранда „Престиж 96” АД – 100 % Power.

През 2004 година звездният двубой бе възобновен след 10-годишно прекъсване с името Хановер Кооп Мач на звездите, в следващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият генерален спонсор "Престиж" е включен в името на отбора - директно или чрез свой бранд. Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и сега Ботевград.

За годишнината организаторите предвиждат няколко изненади за феновете, които ще включват музикална програма с популярен сред младежите изпълнител, специални шоу елементи, много награди. Ще бъде спазена традицията да има и допълнителен демонстративен двубой по време на събитието, който ще се проведе в подкрепа на започналата през 2015 година кампания "Аз обичам баскетбола" - целяща България да спечели домакинство на една от групите на Европейското първенство по баскетбол за мъже през 2021 година.
Телевизионен партньор на двубоя е традиционно Българската национална телевизия, която ще го излъчи директно по първия си канал.

Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лв., а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще струват 7 лв. Междувременно организаторите обещаха, че ще направят много приятна изненада за феновете - ще раздадат специална награда и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с томбола от първите 1000 закупили билети за двубоя.

ПРЕСТИЖ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в България и пазарен лидер във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки, Престиж, Престиж Селекция, 100% Power, Престиж Wellness и FRUNU с дял на продажбите в стойност от над 23% в стойност по данни на AC Nielsen. За „Престиж“ работят над 600 човека, за които повод за гордост е и високата социална ангажираност на компанията с фокус върху децата и младите хора на България, тяхното образование, личностно израстване, култура, спорт и здравословен начин на живот.

КредиХелп е основана през 2010 г. като небанкова финансова организация, която обединява млади хора с идеи и дух за успех. С появяването си на българския пазар компанията стартира с персонал от 40 служители и отворени 4 офиса на територията на гр. София. За кратко време от малка компания КредиХелп се превръща в компания със сериозно присъствие и национално покритие. Към края на 2017 г. разкритите офиси са 59 в 32 града , а броят на служителите възлиза на повече от 950. В офисите на КредиХелп се предлагат потребителски кредити до 5000лв. при гъвкави и адаптирани към нуждите на клиентите условия, без такси и комисионни. С увеличаване на динамиката на живот и желанието на клиентите да спестят време КредиХелп започва да предлага и онлайн кредити. От 2013г. компанията осигурява възможността клиента да кандидатства от всяка една точка за суми до 2000лв. и да получи заявените парични средства до минути.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (1) (3)
    1. добавен от: Анонимен 5 Април, 11:36

    Това никой не го интересува. Спрете да пишете глупости, БЪЛХАнец. Или най-добре - изобщо спрете да пишете, закрийте малоумния си сайт и заедно с недоразумението гавалигльо изчезнете моментално. Вие сте едни елементарни нещастници и безполезни пионки с овчи мозъци

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Април, 14:57

    Това че теб не те интересува не значи че нас многобройните фенове на баскета не ни интересува? ?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete