Събота, 20 Април 2024, 14:48

Традиционен спортен празник на ЦДГ "Индира Ганди"

31 Март 2015, 20:27
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4427


Преди часове завърши спортно шоу на възпитаниците на ЦДГ „Индира Ганди” – Правец. 
На входа на Спортен комплекс гостите бяха посрещани от Дино. Спортната зала в Правец се напълни с родители и приятели на децата.
Празникът бе открит от директорката на "Индира Ганди" - Елена Вълканова. 
На тържеството присъстваха кмета на община Правец Румен Гунински, председателят на ОбС Николай Яхов, зам. кмета Васил Симеонов, гости от Сърбия, детска градина "Осми Септември", гости от департамента по информация и усъвършенстване на учителите, Владо Сапаревски - треньор по плуване, спортисти от баскетболният отбор "Лукой Академик" и др.
Директорката на ЦДГ "Индира Ганди" благодаря на всички спонсорирали детската градина за да може да се осъществи този прекрасен празник.
Специалени гости бяха 12 годишният талант Марио Кръстев, който има многобройни участия в концерти и престижни награди от конкурси в България и чужбина. Младият талант допринесе за доброто настроение в публиката с песните - "Арлекино" и "Ще бъде детска планета" и гости от Двореца на децата.
Спортният празник започна с най-малките състезатели от детската градина и играта - "Малките колоездачи".
Всички групи на детската градина, разделени на два отбора, участваха в различните игри с имена "Да нахраним Зайо", "Малкият спортист", "Стреляй точно", "Баскетболисти" и други. В оспорвани битки се състезаваха отборите на "Лиско", "Мечо","Лале", "Минзухар", "Ябълка" и др.
Децата от "Индира Ганди" демонстрираха добри умения по баскетбол, а групата по художествена гимнастика представи отлично съчетанията си с топка, обръч и лента. 
Жури на спортните състезания бяха Снежана Вълова, Георги Давидов и Станислав Конов.
Директорката на "Индира Ганди", Елена Вълканова, благодари на кмета на Община Правец - Румен Гунински за финансирането на празника. 
Кметът приветства децата за доброто им представяне и ги награди с купи и лакомства. "Благодаря на главните герои в този празник - децата. Те са нашето бъдеще. Нека да растат здрави и спокойни" , каза Румен Гунински.
Тържеството завърши с "Песен за Правец".
Вижте интересните моменти от състезанията в снимки.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete