Вторник, 7 Юли 2020, 11:43

Трайко Младенов положи клетва като кмет на община Костинброд

18 Ноември 2019, 22:32
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 809 0


На 18 ноември в 12.00 ч. в малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“ се проведе и първата сесия на местния парламент за мандат 2019-2023. Тя бе открита от г-н Николай Николов – заместник-областен управител на Софийска област.
Г-н Трайко Младенов се закле да служи вярно на гражданите на община Костинброд и подписа клетвен лист, след което получи огърлицата на община Костинброд, удостояваща силата на местната власт.
Заедно с него да служат на жителите на Общината се заклеха 17-те общински съветници и г-н Борислав Борисов – кмет на с.Петърч, г-жа Албена Виденова- кмет на с.Драговищица, и г-н Симеон Спасов- кмет на с.Голяновци.

За председател на Общинския съвет бе избран д-р Атанас Тенев. Той получи доверието на 9 от 17-те общински съветници, след тайно гласуване.

След края на тържествената сесия се състоя церемония по въвеждането на новия кмет в кабинета на кмета в сградата на Общинска администрация-Костинброд.

Пред сградата на администрацията Отец Дамян, заедно с отец Николай и отец Желязко Симонов, отслужиха водосвет за успех в работата на новия кмет и Общинската администрация-Костинброд.

Инж. Теодора Гогова – ВрИД кмет на община Костинброд, благодари на всички служители на администрацията за работата през последния месец. Инж. Гогова пожела успех и работа, работа, работа на новия кмет и неговият екип.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (88)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (45)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (51)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete