Четвъртък, 25 Април 2024, 06:39

Трета поредна победа за Чавдар от първенството на Югозападната лига

17 Март 2019, 09:14
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1544 4


Мъжкият отбор на Чавдар Етрополе продължава успешната си серия от победи в срещите си от първенството на Югозападната Трета лига, като този път се наложи с 2:1 при домакинството си на ФК "Сливнишки герой" гр.Сливница.
Мачът от 21-я кръг започна в 15.00ч. на централния стадион на сп.комплекс "Чавдар", както винаги в присъствието на многобройни любители на футбола и приятно време за игра.
С напредването на срещите от първенството, отборът на Чавдар явно навлиза в по-добра форма, като доказателство е, че след победните си гостувания в Сапарева баня е Своге успя да постигне такава и като домакин и то с хубава игра още от самото начало на двубоя. В 16-ата мин. бе открит резултата в полза на етрополската формация с гол на Иван Мишев, който в трети мач успява да отбележи за своя отбор.Последваха размяна на атаки и положения, в които гостите търсеха изравняването и то не закъсня в 33-ата мин., когато след допусната грешка от страна на защитата на Чавдар, отборът на Сливница се върна в мача с гол на Стивън Кирилов. До края на първата част не се случи нищо по-интересно, което да застраши вратарите на двата тима.
След почивката 22-та на терена започнаха мача отначало, но в тази втора част по-забележим на терена се оказа главният съдия, който на моменти не се намеси адекватно и решително в определени ситуации и това внесе напрежение в играта, което пък даде повод на футболистите да си разменят по-груби реплики. Головата си серия продължи и капитана на Чавдар, Николай Иванов, който в 71-ата мин.се разписа във врата на "Сливнишки герой" и така продължава да бъде сред най-резултатните футболисти в групата. След даденото 3-минутно продължение, реферът свири край на мача при резултат 2:1 за домакините.
На 20 март /сряда/ Чавдар ще гостува на Септември Симитли.


Състав на ФК "Сливнишки герой": Мартин Минев, Сибил Карагьозов, Кристиян Николов, Виктор Георгиев, Емил Трендафилов, Костадин Кафтанов, Весислав Иванов, Стивън Кирилов, Мариан Хаджиев, Александър Александров, Николай Маринов и резерви: Светослав Каменов, Марио Петров, Ничо Ничев, Димитър Маймунков, Йордан Попов, Росен Колев, Кристиян Здравков.
Ст.треньор: Красимир Трайков

Състав на Чавдар Етрополе: Христо Матев, Александър Събев, Георги Атанасов, Виктор Пенчев, Калоян Радков, Николай Иванов, Николай Ботев, Николай Атанасов, Иван Мишев, Цветелин Цаковски и резерви: Милен Георгиев, Йордан Йовчев, Сотир Илиев, Владимир Тачев, Ивайло Величков, Станислав Благоев.
Ст.треньор: Красимир Стоев



Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Март, 18:59

    БРАВО

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Март, 21:03

    Браво на Мишев и Цаковски
    Добре избягаха от оня простак и крадец Редовски в Ботевград
    Нека играят момчетата а тия Балкан ще изпаднат

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Март, 06:28

    Bravo na Matev.

  • Отговори (1) (2)
    4. добавен от: Анонимен 18 Март, 11:58

    Треньора да взима пример от Васо жената но не само за пиене а и за работа.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete