Четвъртък, 18 Април 2024, 11:37

Трима са победителите от Ботевград в конкурса за есе на тема „Младежите в неравностойно положение са част от нашата общност“

26 Февруари 2020, 16:26
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1821 2


Ясни са резултатите от конкурса за есе на тема „Младежите в неравностойно положение са част от нашата общност“, организиран от Община Ботевград и Сдружение „Спректрум“ и нашите съгражданки Радостина Вутева и Надежда Димитрова.

Оценката на творбите бе извършена от тричленно жури в състав: Стефка Граматикова – секретар на община Ботевград, Радостина Вутева – съорганизатор, и Димитър Манолов – управител на ЦНСТ за деца и младежи с увреждания - Ботевград. За съжаление журито не бе затруднено, тъй като едва четирима младежи са споделили своите виждания по тази изключително важна за обществото ни тема, участвайки в конкурса със свои есета. С оглед на това журито прецени, че те трябва да бъдат поощрени за гражданската си позиция и реши за Срещата на европейската младеж (EYE 2020) в гр. Страсбург да пътуват:

1. Полина Мирославова Маринова
2. Ивет Георгиева Йотова
3. Стилиана Володиева Иванова

Четвъртият участник не продължава напред поради факта, че не покрива едно от изискванията за участие - няма навършени 16 години и няма да ги е навършил към датата на отпътуването.

Трите млади дами ще се присъединят към група от младежи в неравностойно положение, която ще вземе участие в Среща на европейската младеж (EYE 2020) в гр. Страсбург. Посещението ще се състои в периода 29-30-ти май 2020 г.
Младежите ще имат възможност да вземат участие в дейности с различни теми и формати за развитието на иновативни решения на въпроси, свързани с бъдещето, срещи с лица, отговорни за вземането на решенията в ЕП, както и с представители на ЕП с широк професионален опит. Чрез участие в събитието младежи от различни страни се срещнат със свои връстници и съмишленици, обсъждат въпроси от общ интерес, като засегнатите теми и идеи впоследствие се представят пред европейските парламентаристи (взимащи решения) и пред различни парламентарни комисии.

Организаторите изразяват своята благодарност към всички участници, проявили интерес към конкурса.




Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (2) (1)
    1. добавен от: Анонимен 26 Февруари, 23:30

    Димитър манолов краде заедно с психоложката любовницата му яко от домовете за ексурзиики

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Февруари, 15:56

    За жалост не са само любовницата на гн Манолов, има още от персонала там се прави много далавера и пари, работих и виждах много неща,, Там се върти и много любовници????? Да се направи проверки, защото психоложка, любовници се върти много далавера бе хора, много персонал на 7 седем деца гледани

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete