Петък, 29 Март 2024, 10:54

„Тривиадори“ и „Адашите“ на финал в първото издание на МФЛ

11 Май 2016, 18:32
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1848 0


Утре, на 12 май, от 17:00 часа на спортната площадка на ПГ по КТС ще се проведе финалът на първото издание на „Младежката футболна лига“. След интригуващите полуфинали срещи на финала се класираха отборите на Тривиадори и Адашите.
В първата полуфинална среща Тривиадори стигнаха до финал след победа над Червена звезда. Мачът беше изключително равностоен и първото полувреме завърши при нулево равенство. Веднага след началото на втората част Тривиадори поведоха в резултата с гол на Владислав Вушев. Минута по-късно след виртуозно изпълнен пряк свободен удар от Лъчезар Манджуков „звездите“ изравниха резултата. Силите отново се изравниха, но шансът определено не беше на страната на Червена звезда, които си отбелязаха два автогола в рамките на 5 минути. Така завърши срещата – 3:1 за Тривиадори.

Вторият полуфинален мач беше не по-малко зрелищен. Тази среща също приключи с нулево равенство през първата част благодарение на вратаря Денислав Димитров, който направи отлични спасявания за отбора на Спортинг. И отново аналогично на първия мач второто полувреме започна с ранен гол за „Адаши“ дело на Тодор Тодоров.  След ценното попадение отборът се затвори в защита, а футболистите на Спортинг оказаха тотален натиск над противника си. Когато играчите бяха на път да изравнят резултата получиха втори гол след колективна грешка в защита. Автор на второто попадение за „Адаши“ бе Любомир Иванов. В оставащото време до края отборът на „Спортинг“ даде всичко от себе си, но силите им стигнаха само до почетно попадение на Иван Стоянов късно в продължението на мача. Така отборът на „Адаши“ стигна до финала, където отново ще премери сили с отбора на „Тривиадори“. Първия мач по между им в груповата фаза завърши с равенство 1:1.

Програмата за финала ще се проведе в следният ред:
17:00 часа / Червена звезда - Спортинг 3/4 място
17:50 часа / Тривиадори - Адашите 1/2 място
18:30 часа - тържествено награждаване и закриване на турнира


Освен индивидуални награди, медали и купи за призовите места, ще бъдат връчени и поущрителни награди на всички участници в първото издание на МФЛ.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete