Петък, 19 Април 2024, 10:17

Цанко Цанов проведе среща-разговор в ПК "Мургаш"във Врачеш

20 Октомври 2015, 15:21
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3432


Днес в 13:30 часа кандидатът за кмет на Община Ботевград на ПП ГЕРБ инж. Цанко Цанов посети възрастните хора в пенсионерският клуб в с.Врачеш. Придружаваха го кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ - Цветан Цолов, Лидия Рашкова, Филип Филипов, както и Васил Василев.
Желанието на кандидат – кметът бе да накара хората да споделят своите проблеми, нещата, които ги вълнуват и да изложат вижданията си за промяна на селото към по – добро място за живеене.

Кандидатът за общински съветник на ПП ГЕРБ Васил Василев откри срещата, като представи инж. Цанко Цанов. „Ние сме тук, за да чуем вашите мнения, вашите предложения, да ни споделите проблемите си.  Ние не искаме да ви обещаваме, а да преценим правилно как да решим проблемите ви.“ каза г-н Васил Василев.

След думите му инж. Цанко Цанов представи себе си, след което разказа за подкрепата на най-голямата политическа партия ГЕРБ и тази на държавата.“ Аз и хората от листата искаме нещата в общината да вървят напред и към по-добро. Бил съм заместник- кмет и 8 години съм работил в общината, но всичко, което се е случвало там не е било осъществявано  само с помощта на общинското ръководство, а и с подкрепата на правителството. Всички хубави нещата, които са се случвали за Общината са били подпомогнати от хората, които ръководят държавата, затова аз съм горд че съм издигнат от управляващата партия в момента ПП ГЕРБ.Според инж.Цанов, всичко трябва да се прави по качествен и дългосрочен начин. „ Трябва да се гласува, защото решенията се вземат от жителите на общината“ каза още кандидат –кметът. „Нека младите хора останат тук, нека създадем условия за развитие  на бизнеса. Да бъдат създадени благоприятни условия и за възрастните хора.“ добави още той.

Г-жа Лидия Рашкова пък представи хората от листата, като работещи и отговорни хора. Тя засегна темата с безработицата в Община Ботевград. Това според нея е един от най-видните проблеми в общината. Тя сподели, че младите хора, които са можещи и знаещи нямат нужните условия за работа, нямат поле за изява и няма достатъчно работни места. Г-жа Рашкова разказа и за проектите, които е реализирала през годините.

 г-н Филип Филипов пък сподели пред присъстващите, че общината има нужните средства, но те трябва да се изразходват разумно. Той разказа пред жителите на селото за проблемите с мръсната вода, която тече от чешмите им. Той не отрече фактите, че на възрастните хора се отпускат пари за екскурзии и т.н, но обясни, че тези пари идват от държавата, а никой не ги е извадил от собствения си джоб.

За завършек на срещата се дискутираха много различни теми засягащи селото. Присъстващите задаваха въпросите си и изказваха притесненията си.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!
* Предизборна публикация

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete