Петък, 3 Април 2020, 00:47

Център за социална рехабилитация и интеграция отвори врати в Костинброд

2 Ноември 2016, 08:45
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1054 0


На 1 Ноември от 11:00 часа в сградата на поликлиниката в град Костинброд беше открит Център за социална рехабилитация и интеграция, който ще започне да действа на територията на общината в начaлото на следващата година. Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов заедно с г-жа Росица Иванова – областен управител на София област, д-р Иван Стойнов – Народен представител от 43-тото Народно събрание, д-р Атанас Тенев – председател на общински съвет и г-н Любен Кънчев – зам.-кмет по „Култура, образование, социални и хуманитарни дейности“, прерязаха трикольорната лента на Центъра за социална рехабилитация и интеграция. Отец Серафим отслужи водосвет и молитва за здраве на служителите и потребителите на новия обект.
Центърът е предназначен за лица над 18 годишна възраст, които ще получават професионална подкрепа и грижа в подходяща среда. 
Центърът за рехабилитация и интеграция се помещава на четвъртия етаж в сградата на поликлиниката, който със средства от община Костинброд е основно ремонтиран и оборудван със специализаирани уреди и пособия. Новата услуга надгражда съществуващите социални услуги на територията на общината, с което ще обхване още една рискова група, на която заслужено е отредено място и значение в общинската стратегия и план за развитие на социалните услуги. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (755)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (66)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (58)
70% Complete
Мир по Земята (120)
70% Complete