Четвъртък, 25 Април 2024, 07:46

Център за социална рехабилитация и интеграция отвори врати в Костинброд

2 Ноември 2016, 08:45
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1935 0


На 1 Ноември от 11:00 часа в сградата на поликлиниката в град Костинброд беше открит Център за социална рехабилитация и интеграция, който ще започне да действа на територията на общината в начaлото на следващата година. Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов заедно с г-жа Росица Иванова – областен управител на София област, д-р Иван Стойнов – Народен представител от 43-тото Народно събрание, д-р Атанас Тенев – председател на общински съвет и г-н Любен Кънчев – зам.-кмет по „Култура, образование, социални и хуманитарни дейности“, прерязаха трикольорната лента на Центъра за социална рехабилитация и интеграция. Отец Серафим отслужи водосвет и молитва за здраве на служителите и потребителите на новия обект.
Центърът е предназначен за лица над 18 годишна възраст, които ще получават професионална подкрепа и грижа в подходяща среда. 
Центърът за рехабилитация и интеграция се помещава на четвъртия етаж в сградата на поликлиниката, който със средства от община Костинброд е основно ремонтиран и оборудван със специализаирани уреди и пособия. Новата услуга надгражда съществуващите социални услуги на територията на общината, с което ще обхване още една рискова група, на която заслужено е отредено място и значение в общинската стратегия и план за развитие на социалните услуги. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete