Петък, 27 Ноември 2020, 16:58

Дистанционно консултиране и терапия в Център за социална рехабилитация и интеграция гр. Ботевград

26 Март, 15:54
обновена на 26 Мар 2020
(4) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2005


Считано от 30.03.2020г. и до отмяна на извънредните мерки в страната, Център за социална рехабилитация и  интеграция  преминава в изцяло дистанционен режим на подкрепа на деца и родители. Ние, всички, знаем колко е важно терапевтичната подкрепа за децата, с които работим да бъде продължена както у дома, така и чрез дистанционни насоки и консултации от терапевтичния ни екип, така че настоящата ситуация да се отрази минимално върху развитието и емоционалния им комфорт.

Ако вие или детето ви посещавате ЦСРИ, то административният екип и терапевтът ви вече са се свързали с вас или предстои да ви потърсят, за да изберете заедно най-подходящия начин за дистанционна подкрепа. В тази връзка ви молим да се придържате към насоките за работа у дома, които ще получавате регулярно от терапевтите на децата ви, спрямо индивидуалния терапевтичен план, по който работите заедно. 

За нас е важно подкрепата да бъде навременна и достъпна, ето защо в рамките на дистанционния период на работа на Центъра, ВСЕКИ ще може да се възползва от безплатно консултиране и психо-социална  подкрепа на телефон 0723/91442 или на e-mail: csri.botevgrad@abv.bg.

Ние сме с вас! Останете си вкъщи!


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (646)
70% Complete
Не съм съгласен (375)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (339)
70% Complete