Петък, 29 Март 2024, 16:43

Цветослав Ботев от Ботевград е новото попълнение на Локомотив Мездра

30 Януари 2013, 07:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2593 1


С 22-ма футболисти започна зимната си подготовка есенният лидер в Северозападната „В” група Локомотив (Мездра). Сред тях са две нови попълнения: опитният дефанзивен халф Юлиян Петков - 33-годишен, играл за последно в елитния Локо (София), и 20-годишният централен защитник Цветослав Ботев, който е юноша на Балкан (Ботевград). Водят се преговори за завръщането на плеймейкъра Цветослав Валериев.

На проби в отбора са бранителите Митко Красимиров (21 г.), обличал преди време екипа на Чавдар (Бяла Слатина), и Ивайло Зарчев-Барсата (25 г.), идва от Ботев’2008 (Козлодуй), както и нападателите Иван Крумов от Скала (Зверино) и Валери Данов от ФК Правец.

В подготвителната група са също възпитаниците на детско-юношеска школа на клуба Владимир Найденов и Красимир Симеонов, които през есента се подвизаваха в „старшата” на Ботев (Враца). Поради травми и заболявания първите занимания пропуснаха бившият капитан на отбора Стоян Димов и атакуващият халф Емил Манолов.

От досегашния състав напускат голмайсторът на „железничарите” Петър Златков, който заминава за Германия и ще играе във втория тим на Ян Регенсбург, състезаващ се в Баварската регионална лига, както и левият халф-бек Александър Кирилов, който е отишъл във ОФК Несебър.


Първата контрола на Локо (Мездра) ще бъде на 6 февруари с лидера във Врачанската „А” ОФГ - Юг Скала (Зверино). Останалите проверки, уговорени засега, са на 13 февруари с Видима-Раковски (Севлиево) в Правец, на 16 и 20 февруари при разменено гостуване с Чавдар (Етрополе) и на 22 февруари в столицата със Славия.

Първенството в Северозападната зона ще бъде подновено на 24 март.



Източник: http://gong.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete