Четвъртък, 25 Април 2024, 18:19

Турнир на силата, красотата и мисълта

21 Септември 2016, 20:55
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 1867 0


На 18.09.2016г. съвместно с община Костинброд се проведе спортен празник за деца  на стадион „Белица“. Той бе  организиран от  „Клуб по борба ” – Костинброд. Събитието започна с откриване на нова трибуна на стадион „Белица“. Изграждането на скамейките и ремонта на стадиона са по инициатива на Трайко Младенов – кмет на община Костинброд  и Борислав Здравков – президент на клуба по борба Костинброд.

Малки и по-големи се забавляваха с разнообразни спортни игри през целия неделен ден. Победителите получиха медали и купи, а треньотите им грамоти и статуетки за проявената активност.

В проявата участие взеха състезатели по борба, лека атлетика, айкидо, ръгби, художествена гимнастика и шахмат.В съревнованията участваха и зрители които имаха възможността да се докоснат и да усетят духа на различните видове спорт.

Празникът беше уважен от много изтъкнати личности допринесли за развитието на спорта в гр. Костинброд  и прославили града ни на безброй олимпиади, световни и европейски първенства. Мероприятието беше почетено и от  кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заместник кмета г-н Любен Кънчев, председателят на общинския съвет д-р Атанас Тенев, зам.председателят на общинският съвет г-жа Анна Радовска, както и от други кметове на населени места в община Костинброд и служители на общинската администрация.

Президентът на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи статуетки на всички гостуващи заслужили спортисти в знак на благодарност  и почит за усилията и успехите им през годините. Кметът на общината г-н Трайко Младенов награди лично Вержиния Рангелова, Мартин Аспарухов и Мартин Илиев за изключителен принос в популяризирането и развитието на спорта в община Костинброд.

Грамота  връчена от кмета получи и водещият на мероприятието г-н Михаил Дюзев в знак на признателност за популяризирането и развитието на културата и спорта в града.

Треньорите по борба и ръгби Крум Веселинов  и Александър Петров получиха символични подаръци, ризи от кмета на общината по повод техническия  гаф с размяната на имената под снимките на двамата треньори при отпечатването на празничният брой на информационен  бюлетин „Костинброд“.

Източник: http://kostinbrod.bg/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete