Четвъртък, 25 Април 2024, 02:10

Участие на КХГ „Финес-Костинброд“ в „Dundеe baby cup“

23 Ноември 2017, 13:51
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1279 0


На 18.11.2017 г. малки гимнастички от КХГ „Финес-Костинброд“ участваха в петото поредно издание на държавния и международен детски турнир по художествена гимнастика „Dundеe baby cup“, който се проведе в зала „София“. В състезанието взеха участие около 350 малки принцеси от 3 до 10 годишна възраст.
За всички деца имаше много подаръци, а организаторите бяха подготвили над 30 специални приза за „любимка на публиката“, „най-малка гимнастичка“, „най-гъвкава гимнастичка“, „най-артистична състезателка“ и други. Главен съдия на турнира беше Даниела Велчева. В турнира участваха не само гимнастички от България, а и от Ирландия. Сред гости на състезанието бяха „златните момичета“ на България от националния ансамбъл – абсолютни световни шампионки и бронзови медалистки от олимпийските игри в Рио през 2016 година – Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Христиана Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова.
Бившият треньор на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева награди Натали Арсова от КХГ „Финес Костинброд“ за „най-чаровна гимнастичка“ на турнира.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete