Вторник, 23 Април 2024, 17:32

Участие на СКХГ „Финес – Костинброд“ в гр.Благоевград

18 Октомври 2017, 11:10
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 1968 0


На 14 октомври 2017 година малките грации от клуба по художествена гимнастика “Финес” – Костинброд се завърнаха от Благоевград .

За първи път в Благоевград се проведе турнир по художествената гимнастика за „Купата на кмета на община Благоевград“. Спортната инициатива е организирана съвместно с Община Благоевград, КХГ „Пирин“ и Българската федерация по художествена гимнастика.

Над 330 млади гимнастички от 16 клуба от България представиха своите съчетания в спортната зала „Скаптопара“ в Благоевград.

В категория младша възраст Натали Арсова (2011 г.) взе първо място, Христина Зекова (2009 г.) – V-то място, а момичета в категория – ансамбли, заеха VI-то място (Меган Николова, Йоана Павлова, Моника Георгиева, Мария Велинова, Анна Младенова и Габриела Василева).

Представителките на красотата, грацията и синхрона бяха оценявани от Наташа Койчева, главен съдия в турнира и член на съдийска колегия на Българска федерация по художествена гимнастика. Малките таланти получиха медали и грамоти. Пожелаваме успех, много сили и хъс на малките грации и тяхната треньорка – Ева Цонева.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (179)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete