Четвъртък, 21 Ноември 2019, 05:34

Ученици гостуваха в сградата на Общинска администрация- гр. Правец по повод инициативата "Мениджър за един ден"

8 Ноември, 12:28
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2011


И през тази година Община Правец се включи в инициативата "Мениджър за един ден". Инициативата се провежда ежегодно, давайки възможност на мотивирани ученици и студенти да се запознаят с работата на различни институции в частния и публичния сектор.

Възпитаници на Националната професионална гимназия по компютърни технологии и системи и ПГПЧЕ "Алеко Константинов", град Правец, имаха възможността да се запознаят детайлно с работата на различните звена на общинската администрация.

“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта ѝ е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. „Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (6)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

Анкета » коментари (6)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

отговори
В България (251)
70% Complete
В чужбина (46)
70% Complete
Няма да празнувам (112)
70% Complete