Вторник, 23 Април 2024, 15:49

Ученици от ПГ "Св. Георги Победоносец" гр. Костинброд са на посещение в Лондон по Проект "Еразъм +"

4 Април 2019, 18:25
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 858 0


На 02.04.2019г. ученици от Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство "Св. Георги Победоносец" гр. Костинброд - специалност "Кетъринг" са на посещение в Лондон по Проект "Еразъм +"

Възпитаниците на професионалната гимназия са на практика в Лондон по Проект № 2018-1-bg01-ka102-047508, на тема „Иновативни подходи за обучение в тенденциите за развитие на английската кухня” – (Еrasmus +)

Темата на проекта съвпада с професионалното направление, в което се обучават учениците, а именно хранително-вкусова промишленост.
Преди известно време беше излъчен репортаж по телевизия, в който предадената информация уронваше престижа на учебното заведение и всички, работещи в него.

Директорът на професионалната гимназия с официално изявление заяви, че професионалната гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Св. Гегорги Победоносец” – гр. Костинброд е гимназия с най-модерната база на територията на общината. От 11 години съществува специалността „Ресторантьор-Кетъринг”, която се ползва с изключителен авторитет на местно ниво за изготвяне на кетърингови събития на почти всички големи общински мероприятия. На национално ниво ПГВМСС „Св.Георги Победоносец“ е спечелила награди от учениците си на регионално и национално ниво, което е достатъчно свидетелство за труда им и професионализма на техните преподаватели.
Професионалната гимназия разполага с деца, които заслужават да участват в спечелен проект, да видят нови традиции, култури и хоризонти, като по този начин се покаже на тях, родителите им и цялата общественост, че от спечелването на подобен проект има нужда всяко дете, от всяко училище!

През тази седмица, децата от община Костинброд ще представят своите умения и ще придобият нови в столицата на Великобритания - Лондон!
Пожелаваме им успех!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete