Сряда, 24 Април 2024, 17:08

Ученици от СУ "Д-р Петър Берон" посетиха Парламента и Министерство на отбраната

15 Ноември 2017, 17:48
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2567 0


Учениците от 3 А и 4 Б клас от СУ "Д-р Петър Берон" гостуваха в Парламента и Министерството на отбраната. По покана на народния представител Юлиан Ангелов и със съдействието на Анна Радовска - заместник-председател на Общински съвет - Костинброд, учителите Мария Керемедчиева и Радослава Георгиева заедно със своите ученици имаха възможността да се докоснат до работната атмосфера в институциите. Целта на посещението беше учениците да се запознаят с различните професии в държавната администрация, като децата подготвят "Базар на професиите", за който днешната визита ще е от голяма полза. Изключително ценен е и директния контакт и допир с институция, за която учат в материала по "Човек и общество". Председателят на Парламента Димитър Главчев поздрави в пленарна зала евентуалните бъдещи политици, а народните представители ги аплодираха. Като подаръци от Парламента всяко от децата получи Конституцията на Република България.
След това беше предвидено и посещение в Министерство на отбраната. Беше обърнато голямо внимание на групата от Костинброд, като те имаха възможност да се запознаят с министъра на отбраната Красимир Каракачанов и неговият заместник, с които разбира се си направиха и общи снимки.
По този начин денят се превърна в незабравим за костинбродските ученици, като посещението ще остане хубав спомен, а защо не някой ден порасналите деца да работят и в някоя от тези институции.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete