Четвъртък, 28 Март 2024, 19:59

Ученици от Трудовец посетиха немското посолство

15 Януари 2015, 09:44
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3201 60


Ученици от ОУ "Любен Каравелов" Трудовец посетиха немското посолство в София и РИО на МОН, София регион. Те поздравиха домакините по повод ромската нова година. Сурвакарите пожелаха здраве и  благоденствие със сурвакарските наричания и подариха сувенир, изработен в училището. Децата бяха радушно посрещнати и получиха подаръци от домакините.

Източник: balkanec.bg

Коментари (60)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Януари, 09:48

    Кви са тия глупости бе балканец, тия деца са от училището във видраре, в трудовец няма циганчета. Срамота и за това подобие на доректорка

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Януари, 10:19

    само циганета ли учат там

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Януари, 10:56

    Децата са от Трудовец уважаеми #1!Нормално е да са циганчета,защото"Те поздравиха домакините по повод ромската нова година."Момичето с питката е отличничка и спечели награда за есе.
    До #2-моето дете също учи там и не е циганче.Аз подкрепям всички деца ,които са старателни и се включват в подобни мероприятия.Хората не деля на цигани и българи,а на добри и лоши.Такива има и от двете страни.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Януари, 11:14

    #3 Мая недей да пишеш глупости, кое твое дете учи в Трудовец? От 10 деца има две от Трудовец, всички останали са от Видраре. Не прославай най-доброто училище в община Ботевград по този начин. Засрами се.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 15 Януари, 11:38

    Защо не пише кой ги е завел децата или те сами са си отишли?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 15 Януари, 13:02

    mai4e zashto kazvash 4e si4ki deca sa ot trudovec ima i ot vidarare mn dobre poznavam cigan4etata na trudovec te ne sa mnogo.. i samo vikash balkanec da si pravish piar . ne dei taka

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 15 Януари, 14:09

    Съжалявам,че трябва да се обяснявам #4,но аз не съм Мая,а се казвам К.Лазарова и имам дете в 3-ти клас.По носиите ще ти отговоря,а и децата ги познавам,че поне 5-6 от тях са от Трудовец.И още-може двете училища да са се комбинирали и да са отишли с един превоз-е и!!!Какво пък лошо тук видяхте?Знаете ли на мен какво ми харесва напоследък?-Постоянно се обмислят различни занимания ,в които всеки желаещ може да се включи-могат да рисуват,защото ще има конкурс за детска рисунка,могат да правят мартеници и сувенири за 1-ви март и др.
    Аз бих и ще подкрепям всеки,който иска да направи нещо добро за това училище,защото това е било моето училище,сега е на моето дете и ще бъде надявам се на все повече деца.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Януари, 14:37

    Лазарова ли си ква си, това е училище и децата са там да учат, а не да стават работнички на Мая докато с нейната приятелка си правят сувенири и после те да ги продват. Айде гледай си работата и недей много да знаеш дали двете училища са се обединили или не, защото това в видраре е за изостанали, а това в Трудовец има друга слава.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Януари, 14:41

    Ееееееее от одавна не бяхме виждали Майчето в новините . Чудех се колко ли ще издържиш преди да се покажеш пак в Балканец. От последната статия за прославеното Майче колко мина .
    Каква ви е цената бе Балканец .

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 15 Януари, 14:43

    Тя Мая ще направи училището в Трудовец ,като това във Видраре само с циганчета за това си е взела и сега малко от там да има така за повече цвят. :lol: :lol: :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete