Вторник, 16 Април 2024, 08:14

Удари първият училищен звънец в ОУ „Васил Левски“ – Ботевград

15 Септември 2020, 13:00
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2826 3


Тържествено бе открита новата учебна 2020/2021 година в ОУ „Васил Левски“ – Ботевград.

Тази година училището прие 173 ученици, от които 36 са първокласниците.
За да ги преведат през буйните реки на науките до тях усмихнати и ведри застават техните учителки: г-жа Иванка Панайотова и г-жа Албена Златева за 1а клас и г-жа Иванина Пеева и г-жа Кристина Петкова за 1б клас.

Г-жа Галина Божкова директор на ОУ „Васил Левски“ – Ботевград, поздрави учениците със започването на новата учебна година и им пожела „На добър час!“.

За празничното настроение допринесе и програмата, която бяха подготвили за публиката ученици от училището.

Поздравителен адрес от името на кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов, бе поднесен от г-жа Стефка Граматикова – секретар на Община Ботевград.

„Изкючително е вълнуващо след толкова дълги месеци на социална изолация и неприсъствено приключване на миналата учебна година училищните дворове отново да са пълни с усмихнати деца и с развълнувани учители, които очакват своите ученици. 

Уважаеми учители, скъпи ученици, приемете мойте сърдечни подравления по повод откриването на новата учебна 2020/2021 година. Безспорно посрещаме първия учебен ден по-различно от всеки друг до сега. Този факт обаче не трябва да влияе на ведрото настроение и тържествения дух, с който пристъпвате в любимите класни стаи.

Уважаеми учители, много са предизвикателствата, които срещнахте и преудоляхте през изминалата учебна година. Поздравявам Ви за упорития труд и положените усилия. Благодарение на тях нашите деца продължиха да получават ценни знания, не само по учебните предмети, но и в живота. Всички Вие сте достоен пример за подражание. Вярвам, че най- сериозните изпитания в професионален и личен план са останали в миналото. Пожелавам Ви настоящата учебна година да бъде ползотворна и успешна.

Мили първокласници, 15 септември е най-вълнуващ и тържествен за Вас и Вашите родители. Днес прекрачвате прага на бъдещия си втори дом. Тук ще получите много знания и ще срещнете нови приятели, с които да споделяте интересните учебни часове и веселите междучасия. Бъдете трудолюбиви и любознателни.

Желая на всички Вас крепко здраве и радостни дни. Нека добрината, щастието и успехите Ви съпътстват в безкрайния път на учението.“


„ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА.“

Поздравителни адреси бяха получени и от Росица Иванова началник РУО София регион, Комисията по образование и наука към Народно Събрание на Република България, както и от председателя на ОбС Ботевград г-н Илин Черняшки.



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Септември, 19:16

    На добър час, колеги!

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Септември, 20:29

    Учениците са повече! Проверявайте си информацията!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: МАРТИН СЛАВЧЕВ 18 Септември, 20:50

    Много сме доволен детето ми е добре и аз съм спокоен от Правец патува благодаря на класната на 1б клас госпожа Пеева училището има ред

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete