Петък, 19 Април 2024, 18:55

Удостояват Тодор Стойков и Бончо Бончев със званието "Заслужил Гражданин на Община Правец"

6 Октомври 2013, 15:10
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4150 24


На 16 октомври 2013 г.  се навършват 32 години от обявяването на Правец за град. В тази връзка ПК ОКСЗСПВ на Общинския съвет на Община Правец, предложи да бъдат удостоени със званието „Заслужил гражданин на Община Правец” личности за  заслуги към Община Правец във всички области на обществения живот.
Общинските съветници приеха удостояването на Тодор Стойков Стойков, дългогодишен капитан на ПБК „Лукойл Академик” и на националния отбор на Република България по баскетбол, със званието „Заслужил гражданин на Община Правец” – за дългогодишната му състезателна кариера и заслуги в развитието на спорта, за популяризиране името на град Правец на национално и международно ниво.
Удостоява Бончо Маринов Бончев, дългогодишен общественик от Община Правец, по повод неговата 70-годишнина, със званието „Заслужил гражданин на Община Правец” – за заслуги и особен принос към Община Правец във всички области на обществения живот.
.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (24)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 15:53

    Тоя Бончев коя личност е? Тоя с кравите ли?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 16:29

    Кравите са голяма работа! Браво на Бончо, той е голям човек в Правец

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 16:47

    daite mu medal na Generala.pazi Prirodata, gleda ekologi4no jiwotni.aferim,ashkolsun :D

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 17:12

    Как ти не омръзна бе гръцко гейче, само глупости да говориш.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 17:15

    ka da mu omruzne,wii da si barate po dupetata shafrantiite, a nii da umirgame li ? :D

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 20:40

    №4, много си спец по гръцките въпроси.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Един от многото 6 Октомври, 21:42

    Присъствах на сесията на Общинския съвет. Впечатляващо беше словото на общинския съветник, юриста Павлин Цветков, по повод номинацията на ген. Бончо Бончев за "заслужил гражданин". Г-н Цветков каза горе долу следното:

    "Уважаеми колеги общински съветници, наистина генерал Бончо Бончев е заслужил да бъде удостоен със званието "заслужил гражданин на община Правец"! Приветствам предложението и ще го подкрепя, защото: генерал Бончев е първият общественик в Правец, който надигна глас срещу злоупотребите, които се вършеха и се вършат в община Правец, срещу позорното явление "частен град", срещу продажбата на общинските терени на брега на язовира, срещу апортите в съвместните фирми със Златеви. Пръв генерал Бончев сигнализира за големите кражби по отстраняване на щетите от наводненията през 2005 г. С него заедно сме подавали безброй много сигнали за системните закононарушения и присвоявания, вършени в община Правец, които за съжаление бяха потулени от прокуратурата. Заедно учредихме сдружение "Гражданска инициатива за Правец", на което той е председател, а аз - секретар, и заедно работихме за защита правата на гражданите на Правешка община. Ето защо, аз ще подкрепя безрезервно това предложение, то е признание не само за генерал Бончев, но и за нашата съвместна работа!"

    Браво на Павлин! Сигурна съм, че Валери Симеонов ще го издигне един ден и Павлин ще стане поне министър! Такива хора й трябват на България, а не Гуньовци - муньовци и Нитовци - митовци или Крадимировци!!!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 11:28

    :x :x :x към 7 написаното в края е излишно,неблагодарници толкова неща направиха и продължават да се прави благодарение на Румен.А доколкото за Бончев браво,заслужава......... :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 12:57

    Бончо генерала заслужава да е почетен гражданин на манго Джурово, Павлин гейчето да фане да се скрие вече с тези патриотични речи.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: ДПС 7 Октомври, 13:03

    номинацията на ген. Бончо Бончев за "заслужил гражданин". Заслужава да бъде приет в ДПС, немедленно. Откак го видях начело на ДПС групата в Правец само за това си мисля. Какви заслужили граждани, какви 5 лв.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete