Четвъртък, 25 Април 2024, 12:23

Уникално - огромни знамена на силозите на завода

18 Март 2018, 16:53
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1549 2


Най-големите знамена в София-област, а може би и в цялата страна, бяха опънати на силозите на завода в Костинброд. Инициативата е част от проекта на община Костинброд - "Община Костинброд в Европа, Европа в община Костинброд". 
Националният трибагреник и знамето на ЕС вече гордо са изправили снага на най-високата сграда в града. Двата транспаранта са с размери 10 на 40 м., като се виждат от километри и привличат вниманието на граждани, гости на града и пътуващите. През нощта те са осветени от специално монтирано за целта осветление. Пространството около силозите беше прочистено и окастрено, за да придобие по-приветлив вид. 
Това е втората част от проекта "Община Костинброд в Европа, Европа в община Костинброд", като първата беше изпълнена с поставянето на знамена на бул. "Ломско шосе", за което "Балканец" писа. 
25 март /Благовещение/ е датата избрана за реализирането на всички етапи от проекта. Тогава официално ще бъдат открити всички елементи, като ще бъде представен и професионално заснет клип, промотиращ дейността на община Костинброд по време на европредседателството. 
Проектът се осъществява с финансовото участие на община Костинброд, Национално сдружение на общините в Република България, Дневен център за работа с деца на улицата, както и с помощта на местния бизнес.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete