Понеделник, 30 Ноември 2020, 00:43

Управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е удостоен с наградата „Мистър Икономика“ за цялостен принос

19 Ноември, 16:56
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 939 7


Управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е удостоен с високото отличие „Мистър Икономика“ - за цялостен принос в развитието на българската икономика. Тази година конкурсът отбелязва своята 30-годишнина и затова организаторите – списание „Икономика” и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), отличават само с големите награди мениджърите и предприемачите, които са допринесли за развитието на успешен бизнес в страната ни в последните 3 десетилетия.

От името на проф. дтн инж. Цоло Вутов на официалната церемония вчера наградата получи изпълнителният директор на дружеството г-н Доминик Хамерс. При връчването ú вицепремиерът и министър на туризма г-жа Марияна Николова каза: „Г-н Вутов е човек, който не само успешно преведе бизнеса си през променливите времена на прехода, но го укрепи и разшири и днес успешно управлява един от стълбовете на икономиката.“ Тя му пожела още дълги години да ръководи професионално и ползотворно фирмата и да продължи да задава стандарта за почтеност и човечност.

„Тази награда е чест за проф. Вутов и екипите от професионалисти, с които той работи заедно 30 години, на базата на взаимно доверие и уважение. Тя е признание за съвместните усилия и постижения с нашите служители, партньори и съмишленици“, отбеляза г-н Хамерс на церемонията.

В специално писмо до организаторите на конкурса проф. дтн инж. Цоло Вутов благодари и отбелязва значението на наградата като признание за постиженията, които са плод на последователни колективни усилия. Той поздравява и всички номинирани и наградени досега, в конкурса с 30-годишна история: „Отличавали сте най-добрите икономисти, предприемачи и мениджъри. Убеден съм, че всеки един от тях има дългосрочна визия за развитие, допринася за България със своя бизнес, като открива и запазва работни места, създава добавена стойност и инвестира в нови технологии и в обществото… Всички те са избрали да живеят и да се реализират в България.“

Това е поредното високо отличие за управителя на Геотехмин ООД. Проф. дтн инж. Цоло Вутов е носител на орден „Стара планина“ първа степен за изключителен принос и заслуги към икономическото развитие на страната и изграждане на съвременните индустриални отношения, както и на много други отличия за принос към бизнеса, науката и обществото.


Дирекция „Връзки с обществеността“
Геотехмин ООД
Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

 • Отговори (3) (2)
  1. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 21:55

  Няма такава глупост, да нямаш икономика а да има мистър икономика.

 • Отговори (1) (2)
  2. добавен от: Анонимеен 20 Ноември, 21:59

  Няма такава гупост, да нямаш икономика а да награда мистър иконимика.

 • Отговори (4) (2)
  3. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 22:14

  Абе този крадец на държавни богатства /цоло/ има ли общо с Цола Драгоичева.

 • Отговори (2) (0)
  4. добавен от: Тоя 21 Ноември, 08:47

  Е на бай Ахмед касичка.

 • Отговори (1) (1)
  5. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 11:55

  Този човек дава хляб на над 4000 души. 30 години развива своя бизнес в България. Малко са хората като него.

 • Отговори (2) (0)
  6. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 12:53

  Напълно заслужена награда за г-н Вутов. Това е човекът, който е направил толкова добри дела за хората от Етрополе, който никой до сега.

 • Отговори (0) (0)
  7. добавен от: Добринка 23 Ноември, 12:57

  Наградите "Мистър Икономика" отличават успешни мениджъри и предприемачи, които са допринесли най-много за развитието на бизнеса в страната, а проф. Цоло Вутов е именно такъв!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (652)
70% Complete
Не съм съгласен (382)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (344)
70% Complete