Петък, 29 Март 2024, 01:57

"Ура, ваканция!“ в ОУ “Васил Левски“ с. Видраре

2 Юни 2017, 19:45
(2) (2)
Правец - Новини
Прочетена: 2005 1


На 02.06.17 г. в ОУ „В.Левски“, с. Видраре се проведе заключителна публична изява по Проект „Твоят час“ на групата за обучителни затруднения в начален етап – „Български език и литература“ и финална изложба на групата за дейности по интереси „Сръчни ръчички“. На събитието бе отбелязано и приключването на учебната година за децата от Подготвителна група и учениците от начален етап. Под формата на телевизионно предаване „Ура , ваканция!“ децата от групата с обучителни затруднения по БЕЛ с ръководител Наталия Дончева към проект „Твоят час“ презентираха умения за четене и писане. Телевизионните водещи четоха забавни новини и скечове, след което писаха отговори на гатанки върху бели дъски. Клуб „Сръчни ръчички“ с ръководител Габриела Николова подреди финална изложба с правеното през годината и показа използваните различни техники в изработката на сувенири.

Подготвителна група с класен г-жа Соня Стаменова и първи и втори клас с класен ръководител г-жа Надка Илиева изнесоха рецитал, пяха и танцуваха, създадоха ваканционно настроение.
Директорът раздаде свидетелствата на децата и учениците завършващи Подготвителна група, първи клас и начален етап и връчи награди на всяко дете от проекта – по една книга с 365 приказки за всеки ден от годината по една. 

Училищният двор беше пълен с гости – родители, представители на кметството и читалището, граждани.
На дейността присъства и госпожа Жанета Георгиева – изпълнителен директор на Фондация „Назарянско милосърдно служение“ – дългогодишен приятел и помощник на училището.
Празникът завърши с почерпка по класове.

Децата вече са готови за предстоящата ваканция.

Текст и снимки" ОУ "Васил Левски" с. Видраре


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Ноември, 01:17

    хаха кои видях на снимка номер 5 Мара голямата рокаджиика се слива чудесно с мангалите също като едно време когато си я продавахме за 1.50 лева

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete