Петък, 19 Април 2024, 22:18

В Англия: Суарес е готов да напусне Ливърпул през лятото

25 Април 2013, 10:32
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1356 0


Голямата звезда на Ливърпул Луис Суарес е готов да напусне клуба, гръмна "Сън".

Уругвайският нападател получи шокиращо наказание от 10 мача, тъй като си позволи да ухапе Бранислав Иванович по време на дербито между неговия отбор и Челси през уикенда.

До момента урусът се кълнеше във вярност на мърсисайдския клуб и дори изрази готовност да приеме наказание от 3 мача заради деянието си.

Той обаче е останал меко казано шокиран, след като е разбрал какво наказание са му лепнали от дисциплинарната комисия към английската футболна асоциация.

"Аз не съм никак доволен, защото това може да разбие мечтата ми да бъда признат за най-добър нападател в Англия през този сезон", заяви Суарес, цитиран от "Сън".

Наказанието на уруса означава, че той ще пропусне оставащите четири мача до края на сезона във Висшата лига. Освен това бившата звезда на Аякс няма да бъде на линия и за първите шест срещи от следващата кампания.

Членовете от семейството на уругваеца пък обявиха, че той се чувства морално унищожен след голямото наказание. Очаква се, че агентът на уругваеца Пере Гуардиола ще се срещне с представители на Ливърпул за разговори през следващата седмица, които могат да завършат с трансфер в чужбина.

"Не съм футболист насилник. Това, което стана с Иванович, беше инстинктивно и много съжалявам", подчерта още самият футболист.

"В момента не мисля за бъдещето ми, а за имиджа си", добави той. Суарес е успял да отбележи 23 гола през този сезон до момента и е основен реализатор на своя клуб с този показател.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete