Вторник, 26 Март 2019, 02:07

В Детска ясла "Патиланци" – гр. Етрополе се проведе занятие по пожарна безопасност

13 Септември 2018, 19:28
(4) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 811 0В рамките на "Седмицата на пожарната безопасност" днес, 13.09.2018г. в 16,15 часа в двора на Детска ясла "Патилнаци" - гр. Етрополе служителите на РСПБЗН - Етрополе проведоха второ занятие за деня пред слисаните погледи на най-малките дечица от Община Етрополе. След подадения звуков сигнал за опасност от пожар, децата бяха евакуирани в безопасна зона на двора на детската ясла от персонала. Те успяха да излязат от сградата за около две минути.
В присъствието на служителите на ДЯ "Патиланци" – гр. Етрополе, директора на детската ясла Латинка Иванова и главен инспектор инж. Ивайло Диков - началник на РСПБЗН - Етрополе огнеборците показаха някои действия и възможности на пожарната и спасителната техника, запленявайки малките детски очички.
Началникът на противопожарната служба инж. Диков обясни подробно на персонала от обекта особеностите при възникване на възможни произшествия в детските учебни заведения.
Всички деца развълнувано и любопитно наблюдаваха пристигането на пожарния автомобил и слушаха звуковите сигнали от сирените на автомобила. Децата с радост и въодушевление разгледаха екипировката на огнеборците и им изказаха своята благодарност.
Децата имаха невероятната възможност да се качат и разгледат особеностите на пожарната кола с помощта на огнеборците и госпожите.
Директора Латинка Иванова и персонала на детската ясла благодариха на пожарникарите за загрижеността им към „малките” хора от гр. Етрополе и техните учители.
Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

Анкета » коментари (11)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

отговори
За (133)
70% Complete
Против (177)
70% Complete
Необходимо е. В противен случай няма как да се избегне хаосът (41)
70% Complete
Не съм съгласен да плащам, за да има къде да паркирам (39)
70% Complete
Не ме интересува (10)
70% Complete