Вторник, 20 Ноември 2018, 21:40

В Детска ясла "Патиланци" – гр. Етрополе се проведе занятие по пожарна безопасност

13 Септември, 19:28
(3) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 697 0


В рамките на "Седмицата на пожарната безопасност" днес, 13.09.2018г. в 16,15 часа в двора на Детска ясла "Патилнаци" - гр. Етрополе служителите на РСПБЗН - Етрополе проведоха второ занятие за деня пред слисаните погледи на най-малките дечица от Община Етрополе. След подадения звуков сигнал за опасност от пожар, децата бяха евакуирани в безопасна зона на двора на детската ясла от персонала. Те успяха да излязат от сградата за около две минути.
В присъствието на служителите на ДЯ "Патиланци" – гр. Етрополе, директора на детската ясла Латинка Иванова и главен инспектор инж. Ивайло Диков - началник на РСПБЗН - Етрополе огнеборците показаха някои действия и възможности на пожарната и спасителната техника, запленявайки малките детски очички.
Началникът на противопожарната служба инж. Диков обясни подробно на персонала от обекта особеностите при възникване на възможни произшествия в детските учебни заведения.
Всички деца развълнувано и любопитно наблюдаваха пристигането на пожарния автомобил и слушаха звуковите сигнали от сирените на автомобила. Децата с радост и въодушевление разгледаха екипировката на огнеборците и им изказаха своята благодарност.
Децата имаха невероятната възможност да се качат и разгледат особеностите на пожарната кола с помощта на огнеборците и госпожите.
Директора Латинка Иванова и персонала на детската ясла благодариха на пожарникарите за загрижеността им към „малките” хора от гр. Етрополе и техните учители.
Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (6)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

Анкета » коментари (6)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

отговори
Да (144)
70% Complete
Не (305)
70% Complete
Съгласен съм, това ще подобри качеството на въздуха. (47)
70% Complete
Не смятам, че е необходимо. Това няма да промени качеството на въздуха (166)
70% Complete
Не съм заинтересован (7)
70% Complete