Петък, 29 Март 2024, 17:27

В Етрополе се проведе турнир по футбол на малки вратички за служители на ОДМВР – София област

17 Декември 2016, 09:57
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1775 1


На 15  и 16 декември на територията на Община Етрополе, в спортна зала „Стоян Николов“  се проведе турнир по футбол на малки вратички за служители на Районни управления и ДАНС на територията на София област. Отборите бяха разделени на две групи - ГРУПА А и ГРУПА В. Те са от по 6 човека и се играха по две полувремена. Участниците в ГРУПА А бяха: Самоков, Костенец, Костинброд, ДАНС и Своге. Участниците в ГРУПА В бяха: Областна дирекция на МВР, Пирдоп, Елин Пелин, Етрополе и Ботевград.
На мероприятието присъстваха Стефан Борисов – заместник – кмет на Община Етрополе и Георги Стаменова – началник на РУ на МВР – Етрополе.  Спортната изява бе открита от заместник – кметът Борисов,  който благодари за това, че именно Етрополе е избран за провеждането на това прекрасно, пред коледно мероприятие. Той пожела на всички участници феърплей и най – добрия  отбор да победи.             За пореден път Областната дирекция организира този турнир, като в първия ден се играят мачовете от групите, а през втория ден мачовете на директни елиминации. Реферите отново са колеги от ОДМВР – София област.
Момчетата от РУ на МВР – Етрополе се представиха изключително добре в проведения турнир. Те победиха в голяма част от мачовете си, като доминираха на терена и показаха добра спортна форма.
След края на първия ден от турнира на служителите на МВР се проведе и благотворителен турнир, в който участие взеха и отбора на Чавдар Етрополе и част от момчетата, които играят за юношите. В редовното време резултата бе 2:2, а след реализирането на дузпи, момчетата от Чавдар Етрополе победиха в двубоя. През втория ден на турнира се изиграха срещите за четвъртфинали, полуфинали и финал. В полуфиналните срещи се получи следния резултат: Самоков – Пирдор 6:0 Ботевград – Своге 4:1
  За финалното място се бореха отборите на Ботевград и Самоков. Отборът на Своге записа категорична победа с 4:0 в редовното време. Трето място в турнира зае отбора на Пирдоп, който победи Своге след реализирането на дузпи. Крайното класиране на отборите: 1 място РУ Самоков 2 място  РУ Ботевград 3 място РУ Пирдоп Наградата за феърплей бе връчена на отбора на Етрополе. За най-добър вратар бе отличен Александър Йорданов от РУ на МВР Ботевград. Наградата за голмайстор на турнира бе връчена на Димитър Хаджийски от РУ на МВР Самоков, а за най – добър състезател бе отличен Стефан Карагеоргиев от РУ на МВР Самоков. 
  Началникът на РУ на МВР, г-н Стаменов, благодари за провеждането на турнира именно в нашия град. „За мен беше изключително удоволствие, че турнира премина тук, в такава интензивна и борбена игра. Наблюдаваха се хубави футболни моменти и е радващо, че продължаваме да поддържаме традицията“, това бе част от изказването на г-н Стаменов. 
В рамките на това мероприятие бе поставена и кутия за дарение за трагедията, която сполетя село Хитрино преди дни. Събраните средства ще бъдат преведени по дарителската сметка.
Ръководството на ОДМВР – София област благодари на ръководството на Община Етрополе за любезното съдействие, което им се е оказало. 
Община Етрополе   

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Декември, 18:26

    По-неграмотно можеше ли да го напишете???

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete