Сряда, 24 Април 2024, 11:48

В голямото почистване се включи и Областна администрация

14 Май 2012, 08:21
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2281 0


На 12 май Областният управител на Софийска област Красимир Живков, служители на Областна администрация на Софийска област и РИОСВ – София почистиха района на ГКПП – Калотина, в рамките на кампанията на БТВ “Да изчистим България за един ден”. Освен почистване на площите около граничния пункт, представителите на областна администрация на Софийска област боядисваха и засадиха дръвчета и цветя.
Обектът на почистването беше избран, освен поради силното и периодично замърсяване на района, дължащо се на големия пътникопоток и натовареността на границата между България и Сърбия и с разбирането, че това е „лицето на България” – мястото, от което посещаващите придобиват първите впечатления за страната ни.
По инициатива на Областния управител на Софийска област, администрацията на Софийска област се включи в инициативата на 01.09.2011 година, като флага на кампанията бе връчен на организирано почистване на туристическа пътека “хижа Ястребец – хижа Мусала”. Тази година кампанията на БТВ с помощта на Областна администрация на Софийска област, ще се пренесе от най-високата точка в България на границата ни с Република Сърбия.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete