Неделя, 22 Април 2018, 17:33

В Костинброд посрещнаха Новата година с певицата Рени

2 Януари, 19:12
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 365 0

Традиционният новогодишен концерт беше организиран от община Костинброд с подкрепата на Регионално депо- Костинброд. Тази година в новогодишното шоу участие взе попфолк певицата Рени. Звездата на попфолка се погрижи за настроението на всички присъстващи и няколкото стотин гости на площад „Иван Вазов” запяха заедно едни от най- прекрасните народни и български песни. Преди тържественото отброяване на последната минута от старата 2017 година, гражданите бяха поздравени от кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов.

Кметът пожела на всички много здраве, щастие и любов във всяко семейство и заедно с Председателят на общински съвет д-р Атанас Тенев честитиха Новата година на жителите и гостите на общината, дошли да празнуват на централния площад в град Костинброд.

Точно в полунощ започна и празничната заря, издигаща се в небето над площада. По традиция всички се почерпиха с шампанско, осигуренo от община Костинброд. Концертът започна в 23:30 ч. и продължи до след полунощ. В първите минути на 2018 година костинбродчани и гости на града се хванаха на празничното "Дунавско хоро" на централния площад „Иван Вазов”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (10)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (10)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (65)
70% Complete
Не подкрепям идеята (70)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (133)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (127)
70% Complete
Нямам мнение (7)
70% Complete