Петък, 19 Април 2024, 00:39

В Костинброд посрещнаха Новата година с певицата Рени

2 Януари 2018, 19:12
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1139 0


Традиционният новогодишен концерт беше организиран от община Костинброд с подкрепата на Регионално депо- Костинброд. Тази година в новогодишното шоу участие взе попфолк певицата Рени. Звездата на попфолка се погрижи за настроението на всички присъстващи и няколкото стотин гости на площад „Иван Вазов” запяха заедно едни от най- прекрасните народни и български песни. Преди тържественото отброяване на последната минута от старата 2017 година, гражданите бяха поздравени от кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов.

Кметът пожела на всички много здраве, щастие и любов във всяко семейство и заедно с Председателят на общински съвет д-р Атанас Тенев честитиха Новата година на жителите и гостите на общината, дошли да празнуват на централния площад в град Костинброд.

Точно в полунощ започна и празничната заря, издигаща се в небето над площада. По традиция всички се почерпиха с шампанско, осигуренo от община Костинброд. Концертът започна в 23:30 ч. и продължи до след полунощ. В първите минути на 2018 година костинбродчани и гости на града се хванаха на празничното "Дунавско хоро" на централния площад „Иван Вазов”.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete