Събота, 20 Април 2024, 08:57

В някои от улиците на Скравена безводието продължава

2 Юни 2015, 12:53
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2180 3


По сигнал на живеещи в Скравена безводието в някои части на селото продължава. На улиците „Крушарска” и „Стефан Караджа” няма вода от три дни. В някои къщи няма дори от една седмица. Доскоро това се налагаше, заради реконструкцията на водопровода. От 10 дни обаче изпълнението на проекта с европейско финансиране  е приключило. Това стана ясно, след като наш репортер се свърза с Веселин Недков  от фирмата изпълнител на обществената поръчка „Щтрабаг”. Оказва се, че някои от живеещите в част от имотите на посочените улици не могат да бъдат открити през седмицата или в продължение на няколко месеци все още няма установен контакт с тях. Поради това, че собствениците на някои от тези къщи вече са потърсили ВиК, за да бъдат вързани към новия водопровод, налага временни спирания на водоподаването. Това обясни за balkanec.bg  Радослав Наков – управител на водното дружество. Той обаче не се ангажира да съобщи срок, в който спирането на водата на тези две улици ще бъде решено като проблем за живеещите там. 


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 2 Юни, 14:08

    Новина на века....

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 2 Юни, 15:00

    Трябваше някой да го заровим с багер в някоя от тръбите, за да се сетят, че така не се работи... както го караха през просото. Пичка им лелина... 3 дни като празник все едно бяха, че има вода... вече 10ти няма. Едно към гьотере им е работата!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 2 Юни, 22:00

    Е да, ама прибраха парата,а жителите на Скравена ще им сърбаме попарата.Така е като няма кмет.А не чакайте има, ама си има далавера и не го интересува селото.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete