Сряда, 22 Януари 2020, 09:29

В ОУ "Любен Каравелов" - с. Осиковица тържествено бе открита новата 2019/2020 учебна година

16 Септември 2019, 17:46
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 679 0


За пореден път ОУ "Любен Каравелов“ с.Осиковица отвори врати и посрещна своите малки, големи и още по-големи момичета и момчета. Тази картина на радостни деца, родители, роднини, гости и малко притеснени първокласници се допълваше от познатите на всички ни детски песни, които изпълваха простора. Тържеството започна с посрещане на българския трибагреник, който е символ на величието и силата на българския народ. По традиция, думата бе дадена на директора на училището - госпожа Добрина Христова, която поздрави всички присъстващи с добре дошли и им пожела една успешна учебна година, изпълнена с много знания и положителни емоции. Официални гости на празника бяха г-жа Албена Петрова - секретар на Община Правец, г-жа Марийка Цолова - секретар на читалището и представител на кметството в с.Осиковица. Присъстваха много бивши родители и възпитаници на училището.
"Нека новата учебна година да бъде успешна! Да бъде спорна и ползотворна! Да бъде щастлива и благодатна! На добър час! "

След тези красиви пожелания, директорът на училището госпожа Добрина Христова, удари и първият училищен звънец. По стара българска традиция, под венец от цветя, с топла питка и мед, учениците прекрачиха прага на родното училище.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (1)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (148)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (15)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (12)
70% Complete
Мир по Земята (25)
70% Complete