Вторник, 23 Април 2024, 14:51

В ОУ „Отец Паисий“ отбелязаха 1 юни с тържество и благотворителен базар

1 Юни 2016, 13:03
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2434 2


Международният ден на детето бе отбелязан днес в ОУ „Отец Паисий“ с. Врачеш. Възпитаниците  на училището бяха подготвили детски празник и благотворителен базар за събиране на средства за музикалното обучение на Кристина Боновска. Криси е млада талантлива певица от с.Врачеш , която мечтае да развива своя талант и да се занимава с музика.
 
В 10:30ч. всички ученици се събраха в двора на училището, където се проведе тържество по повод 1-ви юни. Водещите припомниха факти, свързани с днешния празник.

Директорът на училището Йонка Ханджиева поздрави учениците, като им пожела да бъдат здрави, да завършат с достоен успех, както и много весели игри през предстоящата ваканция. „Надявам се на есен да се видим отново, когато вече ще сте пораснали и сътворили много добри дела“ , добави г-жа Ханджиева.
 
В празничната програма участие взеха: Танцов състав при ПГТМ „Христо Ботев“, с ръководител Нина Петкова, самодейци от Ансамбъл „Ботевград“, танцьори от ДТС „Жар“ с. Трудовец, с ръководител Георги Иванов, ученици от ОУ „Любен Каравелов“ с. Трудовец и талантливите певици Кристина Боновска и Иванина Иванова от с. Литаково.
 
Танцовите състави представиха различни танци и добра хореография. Талантливите певици пък зарадваха присъстващите с великолепните си гласове и хубави песни.
 
Възпитаниците на ОУ „Отец Паисий“ активно се включиха в благотворителния базар с домашно изработени сладки, домашен кекс, баница и др.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Юни, 23:43

    Браво за инициативата!!!Дайте повече информация ,къде ще се обучава Криси ,какви средства са необходими и нима това не е възможно на територията на Ботевградска община да стане.?Защо не са поканени на това благотворително дело и бизнесмени, и влиятелни хора ,които също биха подпомогнали с някакви средства.Все пак днес е ден на детето и всички останали деца имат празник, и би било могло и те да бъдат уважени, както всички останали деца.Къде е кмета ,къде са известните бизнесмени от селото?.Браво на инициативата на учители, родители и деца.Но от коректна гледна точка ,би било редно да се дава повече информация за тази благотворителност.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 4 Юни, 18:29

    bravo za vsicki samo sestici vi pojelavam na vsicko deca :D :D :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (178)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete