Петък, 26 Април 2024, 01:48

В Петърч започнаха годината с футболен мач

1 Януари 2020, 16:13
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 1662 0


По повече от 20 годишна традиция новата година в Петърч започва с футболен мач – „Ергени” срещу „Женени”. 2020-та не направи изключение и най-издръжливите след новогодишните тържества бяха на терена. Други пък бяха покрай него и се грижеха за горещата новогодишна скара!

Срещата завърши с резултат 16:13 в полза на ергените, които започнаха ударно и набързо поведоха с 4:0. Много дейни за неженените бяха Сашко Вучков ,Явор Благоев и Иво Григоров. Това сякаш стресна „Женените” и те се мобилизираха, показвайки своята класа, като набързо изравниха след голове на Петров и Бисер Цветанов. До края на полувремето отборите си размениха още голове и се оттеглиха на почивка при резултат 7:6 за „Ергените”.

През второто полувреме „Женените” наложиха бързо темпо на играта, а „Ергените” заиграха на контраатаки. Мачът продължи да върви гол за гол до 11:11. В последните минути по-амбицирани се оказаха „Ергените”, които след няколко добри контраатаки доведоха мача до успешен за тях завършек 16:13.

Не по-малко интересно беше и зад вратата, където скарата работеше на пълни обороти и създаваше латиноамериканска атмосфера! Организаторите обещаха, че отличната традиция, ще продължава и за напред във времето.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete