Събота, 20 Април 2024, 17:32

В събота е дербито между "Козаро" (Ботевград) и "Ракитин" (Трудовец)

8 Април 2021, 10:12
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1277 2


Тази събота (10 април) в местното дерби на А ОГ София - Изток ще преплетат шпаги отборите на  "Козаро" (Ботевград) и "Ракитин" (Трудовец). Двубоят ще се играе на помощното игрище в Ботевград, а началото на срещата ще бъде дадено в 16:00 ч.. Мачът се очаква с голям интерес, имайки предвид сантименталното значение за двете страни. В първото дерби по-рано през сезона, двубоят, игран на стадион "Ракитин" в Трудовец, завърши наравно 2:2. Вероятно и двата отбора ще преследват победата, което от своя страна се очаква да превърне мача в истинско зрелище. 

За последно тимът на "Ракитин" (Трудовец) загуби от лидера ОФК "Костенец" преди седмица с 0:2 гостуването си в Костенец. Последните два мача за "Козаро" (Ботевград) пък бяха отложени, а в единствената среща от пролетния дял на първенството, ботевградчани завършиха наравно 0:0 при визитата си на "Левски" (Елин Пелин). 

Във временното класиране отборът на "Ракитин" (Трудовец) е на 2-ро място с 22 точки в актива си и голова разлика от 27:10. Трудовчани са преследвани именно от местния си съперник  "Козаро" (Ботевград). "Козлетата" са със 17 пункта в сметката си и голово съотношение от 22:10. Ботевградчани обаче са и с два мача по-малко, а евентуален успех би поставил под съмнение втората позиция на трудовчани и на практика би превърнал остатъка от сезона в много интересен и непредсказуем.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК:

https://mycujoo.tv/en/view/event/ckn4en39



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , ОГ София Изток , ФК ”Козаро" (Ботевград) , ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete