Четвъртък, 18 Април 2024, 15:50

В сряда "Балкан 1929" приема "Левски" (Чепинци) в Ботевград

6 Април 2021, 10:46
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 991 1


В сряда (7 април) мъжкият футболен отбор на "Балкан 1929" ще домакинства на "Левски" (Чепинци) в мач от 25 кръг на Югозападна Трета лига. Двубоят е с начален час 16:00 ч. и ще се играе на стадион "Христо Ботев" в Ботевград.

Срещата може да наблюдавате и на живо на следния линк: https://mycujoo.tv/en/view/event/ckn4mkqmc


 Утрешният съперник на "зелените" се намира на 14-ата позиция във временното класиране с актив от 23 точки и голова разлика 22:47. Отборът на "Левски" (Чепинци) е в серия от две поредни победи, след като победи първо"Ботев" (Ихтиман) с 1:0, а за последно се наложи над "Сливнишки герой' (Сливница) с 3:1. И двете срещи обаче бяха домакинства. Като гост, отборът на "Левски" (Чепинци) има една единствена победа и тя е над "Гранит" (Владая) в последния кръг от есенния полусезон.

Тимът на "Балкан 1929" се намира във върхова форма и към момента заедно с лидера "Марек" (Дупница) и вторият "Вихрен" (Сандански) са единствените участници в първенството, които са без допусната загуба след подновяването на пролетния дял от кампанията. "Зелените" са с мач по-малко от останалите отбори, като към момента заемат 7-о място в подреждането с 35 точки и голова разлика 35:22. През пролетния полусезон, отборът на "Балкан 1929" постигна 5 победи и само 1 равенство до момента. За последно, ботевградчани постигнаха драматична победа в края на мача след като надвиха с 2:1 "Гранит" (Владая) като гост преди седмица.  Сега пред футболистите на Иван Редовски се открива нова възможност за три точки. Двубоят ще има и своите сантименти, тъй като по-рано през сезона, отборът на "Балкан 1929" допусна поражение при визитата на "Левски" (Чепинци) с 1:2. Първият полусезон определено бе на приливи и отливи за "зелените", но сега нещата в клуба изглеждат изключително стабилни. Атмосферата в отбора е страхотна, а това може да се види и с просто око. Това изглежда до момента се оказва ключовия фактор за доброто представяне на балканци, като тепърва предстои да разберем докъде ще стигнат техните амбиции. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , футбол , Югозападна Трета лига

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete