Петък, 29 Март 2024, 07:41

Валери Симеонов: Убедих 28 държави да променят позицията си за втори лифт в Банско – така ще работя и в ЕП

16 Май 2019, 21:41
(2) (5)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2176 5


„В Европейския парламент трябва да бъдат избрани български представители, които вършат работа, представители, които отстояват българските национални позиции, хора, които са доказали, че могат да водят битка. А Национален фронт за спасение на България е партията, която доказа това - доказа, че работи, вместо да говори. Ние сме хора на действието – вие ни познавате”. Това заяви водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов на среща с жители на Ботевград и Елин Пелин тази вечер.
Той беше категоричен, че работата на българските представители в Европейския парламент трябва да се свежда до това да питат, да контролират. И заяви, че едно от първите неща, с които ще се заеме в Европейския парламент ще бъде казуса с американските централи у нас. „Защото още през лятото на 2014 година е изпратен сигнал от България до Европейската комисия, но тя вече 5 години не дава отговор”, реагира Валери Симеонов. По думите му отговорът не може да бъде друг, освен че става дума за държавна помощ – защото това е видимо явно, договорите с американските централи трябва да бъдат прекратени, за да получи българската енергетика глътка въздух. Кой от бъдещите депутати спомена за този български проблем, за това, че се източва българската икономика”, реагира Валери Симеонов.
Верен на слогана на коалицията „Вместо думи – действия” той посочи свършеното от него като вицепремиер и народен представител, и от останалите депутати на НФСБ и подчерта, че така ще се работи и в Европейския парламент.
„Българските представители в Европейския парламент трябва да търсят съмишленици сред останалите държави – най-вече сред източноевропейските, като Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша, когато става дума за защита на българските интереси, посочи още Валери Симеонов. Той припомни как като вицепремиер е успял да промени само за няколко дни позицията на 28 държави да не се строи втори лифт в Банско. И резултатът е бил положителен за България и икономиката й.
Коалиция „патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (14) (17)
    1. добавен от: Анонимен 17 Май, 10:00

    Нагъл, по-нагъл, най-нагъл и безочлив! А дано, ама надали!!!

  • Отговори (14) (24)
    2. добавен от: Анонимен 17 Май, 11:33

    Доказахте само едно че сте същите боклуци като герберастите

  • Отговори (27) (7)
    3. добавен от: Анонимен 17 Май, 15:28

    Браво Вальо, а кмета да го духа!!

  • Отговори (4) (4)
    4. добавен от: Анонимен 17 Май, 18:24

    защо не спря централите когато беше вицепремиер

  • Отговори (12) (2)
    5. добавен от: Анонимен 17 Май, 19:29

    Защото Иван Костов и Радан Кънев ги построиха

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete