Вторник, 23 Април 2024, 17:23

Вълшебна бална вечер за випуск 2018 на СУ "Хр.Ясенов"

26 Май 2018, 15:00
(1) (1)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2858 12


Преливащи емоции и прекрасни мигове изпълниха балната вечер на Випуск 2018 на СУ "Хр.Ясенов", която по традиция се провежда на 24 май. Всички момичета и момчета грееха в своите ослепителни тоалети и усмивките им озариха това невероятно тържество. Събирайки се в двора на училището те се потопиха във вихъра на незабравими мигове и сякаш времето за тях беше спряло и съществуваше само уникално настроение и много мили моменти с техните близки и родители, които за първи път бяха поканени на празничен коктейл в хубаво украсената актова зала на СУ "Хр.Ясенов". Това беше специален миг за родителите, които трябваше да изживеят този ден заедно с децата си с необходимото уважение и внимание към тях. Специално за абитуриентите бе подготвена презентация с много снимки от техните години в училище, които ги върнаха назад във времето и ги развълнуваха много. Празничният коктейл бе организиран от класните ръководители на 12 а, 12 б-в и 12 г клас и ръководството на училището. Красиви, стилни, елегантни и най-вече чаровни и усмихнати момичетата и момчетата излязоха тържествено от своето училище и се отправиха към хотел-ресторант "Еверест" за да се насладят на онази вечер, която са си представяли, мечтали и чакали 12 години. Балната им вечер започна с поздрав от Мила Манчева-директор на СУ "Хр.Ясенов" и със специално подготвен бален танц, като изненада за всички. Когато настроението те грабва и те кара да се чувстваш неповторимо, тогава и всички присъстващи го споделят и се забавляват. Много учители и гости уважиха тържеството на випуска и споделиха с тях емоциите си. Специален миг бе и музикалния поздрав от уникалната Софи Маринова и Етрополската духова музика, която бе като подарък от кмета на Община Етрополе-Димитър Димитров.

Източник: balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Май, 15:17

    mnogo malko snimki samo towa li sa

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 26 Май, 15:21

    И то взети от фейсбука

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Май, 17:28

    Много красиви ,браво !

  • Отговори (3) (1)
    4. добавен от: Анонимен 26 Май, 17:32

    Тази година някъде в коментари пишеше,че е бил най-хубавия бал.Определено е така,всичко беше като приказка.Уникална организация от директорката и всички останали .Благодаря Ви ,че направихте този ден незабравим,за нашите деца.Бъдете здрави,и много щастливи.А на випуск 2018г.много успехи в живота❤❤❤

  • Отговори (2) (2)
    5. добавен от: Анонимен 26 Май, 18:06

    Защо са показани по няколко снимки на едни и същи.Качете на всички по една.Да не би да са само тези деца или си ги подбирате.Нищо не можете да правите като хората.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Май, 18:29

    Организацията не е на директорката....

  • Отговори (6) (7)
    7. добавен от: Ботевград 26 Май, 20:06

    Селяните са си селяни,даже и на бала им :D :P Викнали Софката да им пее..Айде на есен ви чакаме да дойдете в Епика,че там в Етрополе ще си мрете от глад,ако не е Ботевград :D :lol: :lol:

  • Отговори (6) (3)
    8. добавен от: Анонимен 27 Май, 00:50

    Доста малоумен коментар, #7. Това са деца, полагащи труд да влязат в желаната от тях специалност. Умни, мислещи хора. А ограниченото ти мислене само показва, че си един необразован индивид, който вижда изход единствено в предприятие като Епика. Не важно от кой град/село си, когато носиш селяндурското мислене вътре в себе си. ;)

  • Отговори (4) (0)
    9. добавен от: Анонимен 27 Май, 11:11

    То по-голям селянин от теб няма ботевградчанино! Седнал тука да плюе,виж първо сее си,че и ти там работиш простак смотан!

  • Отговори (2) (4)
    10. добавен от: До 7 27 Май, 12:25

    Малоумник,Етрополе са много по богат град от Ботевград.Чул ли си нищо за Елаците?Много си глупав и прост.Освен "север" нищо не си научил. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (179)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete