Петък, 26 Април 2024, 02:32

Възпоменание от гибелта на Васил Левски

19 Февруари 2017, 18:57
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1370 8


Етрополци почетоха паметта на Васил Левски, като се събраха пред Морената, където всяка година се организира отбелязване на годишнина от обесването му. Стихове посветени на Апостола рецитираха ученици от ПГ "Тодор Пеев", а патриотични песни изпълниха трио " Романтика". Във възпоменанието се включиха още Младежки духов оркестър и момичетата и момчетата от отряд "Млад командос" , които за пореден път застанаха на почетен караул пред паметната плоча и показаха, че са горди потомци на своя народ. Слово за живота и делото на Васил Левски прочете Росица Христова-заместник-кмет на общината. Венци и цветя бяха поднесени от името на: Димитър  Димитров-кмет на община Етрополе  и Марин Маринов -председател на Общински съвет -Етрополе, ПП "ГЕРБ", Общински съвет на БСП Етрополе, СУ "Хр.Ясенов", ПГ "Тодор Пеев", ОУ "Хр.Ботев" гр.Етрополе, НЧ "Тодор Пеев-1871", представители на различни общински организации, фирми и институции.

Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Февруари, 20:33

    Поредното отбиване на номеро. Нищо не се прави в този град - караме си по инерция, каквото е било при Богомил така да е и сега. Да ама инерцията се забавя и колата скоро ще спре.

  • Отговори (4) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Февруари, 20:38

    Отбиване на номер. Никой не си мърда мозъка или тялото, за да свърши нещо. Гледат си заплатите и далаверите и отбиват номера. Можеше да се намери някой с плътен глас да изрецитира две стихотворения за Левски, вместо 10 момчета да сричат. Можеше да се измие улицата пред морената, за да не солиничим в калта. Можеше да се облагороди градинката. Можеше да се развее поне един български трибагреник. Можеше да не слушаме досадния патос на Росица Христова, можеше и да не я гледаме. И много други неща можеше, ама явно не и с тези хора.... Те толкова си могат...

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 05:29

    Всяка година едно и също!!

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 09:33

    Какъв ви е проблемът? Нима е лошо децата да се учат на родно творчество и култура? Ако беше някой друг, може би щяхте да възразите, че не са деца!

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 09:40

    По какъв различен начин да се направи възпоменание?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 16:21

    ВЕЧНО МРЪНКАЩИ

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 09:34

    А не.... все ще е 5 за 4.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 10:29

    2-ри, патоса на Христова изобщо не беше досаден, улиците се мият пролетта и изобщо нещата си бяха добре. Това е възпоменание, а не концерт. Злобничък си, но те знаем кой си. помисли ти какво си направил за града до момента и тогава злобей.
    Не ти прави чест, а и ти нямаш такава.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete