Сряда, 24 Април 2024, 00:23

Вечер на талантите на Правец - благотворителна инициатива на МСОП

17 Февруари 2020, 09:35
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1432 0


На 27 февруари 2020 година (четвъртък) от 18:00 часа в Спортен комплекс "Правец" ще се проведе събитие с благотворителна насоченост под надслов „Вечер на талантите”, организирано от Младежко сдружение за Община Правец.

Преди една година отново всеки човек отвори сърцето си, различията останаха на заден план и целта тогава бе една – да помогнем на човек в нужда. 

Целта на това предстоящо събитие е да помогнем на колкото можем повече млади хора в техния труден път към реализирането на една мечта, а именно развитието на талантите, които притежават, а те бъдете сигурни, не са малко.

Всички събрани средства от инициативата ще бъдат използвани за създаването на благотворителен фонд за спонсориране на талантливи деца и младежи, за техните участия на регионални, областни, национални и международни конкурси, срещи и всички други форми на изява на таланта. И тук идва логичният въпрос – що е то талант? Отговорът е простичък.

Талант е онова нещо, което е способно да те накара да ахнеш. Онези моменти, които те карат да се чувстваш горд, че си българин. Затова ние няма да поставяме граници. Защото талантът няма граници. Наша цел може да бъде всеки, който го носи в сърцето си и който копнее един ден да реализира мечтите си.

Станете и Вие част от това събитие, за да подкрепите най-ценната част на нашето общество. Защото инвестицията в младите е инвестиция в бъдещето!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete