Петък, 19 Април 2024, 16:29

Великолепно представяне на младите театрали от Ученически театрален състав при СУ "Хр.Ясенов"

27 Юни 2017, 22:12
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1504 3


Заслужени аплодисменти и поздравления за великолепното представяне на младите театрали от Ученически театрален състав при СУ "Хр.Ясенов" , които тази вечер доставиха истинско удоволствие на присъстващите в Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871" с постановката "Женско царство". Представлението е част от празничната програма за празника на гр.Етрополе. С много настроение и удоволствие от превъплъщението в образите, момичетата и момчетата от театралния състав показаха истинска актьорска игра и защитиха с достойнство получените наскоро награди от прегледа на ученическите театрални състави "Талантино" в гр.Благоевград.
Ето и имената на прекрасните участници в постановката: Кметицата – Марина Савова от 12Б; дядо Еньо, неин съпруг – Марин Николов от 9В; Злата – Виктория Лютакова от 7В; Божил, неин съпруг – Николай Пушкаров от 10Г; Стоян, техен син – Тодор Григоров от 10Г; Иван – Николай Серафимов от 6Г; Райна, негова дъщеря – Магдалина Николаева от 7В; св. Никола – Ценко Ценков от 11Б; св. Петър – Сотир Илиев от 11А; съветнички – Радина Дакова от 7Б и Росица Василева от 6Г; стражарки – Диана Пенчева от 6Г и Неда Транчева от 6Г; танцьорки – Василена Василева от 7В, Катрин Тодорова от 7А, Лилия Лазарова от 5А, Мина Минчева от 7Б, Палмира Панкова от 7В и Симона Борисова от 7А. Осветление и озвучаване – Цветелина Христова от 12В. Хореография – Калинка Пушкарова; режисура – Венцислав Вълов.
За чудесната си игра всички те получиха красива кошница с цветя от кмета на община Етрополе- Димитър Димитров и председателя на Общинския съвет-Марин Маринов.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Венцислав Вълов 27 Юни, 22:34

    Дължа извинение на читателите - в ролята на св. Петър тази вечер беше Ивайло Георгиев от 10Б-В; а от танцьорките съм пропуснал Галимира Стоянова от 6В.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: А 27 Юни, 23:20

    Не кошници с цветя.А студена вода трябва да им носи КМЕТААААА

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Родител 28 Юни, 10:22

    Страхотно представяне! Много труд...! Благодари Ви за приятното изживяване в рамките на един час! Поздравления г-н Вълов!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete