Петък, 29 Март 2024, 11:32

Вилаш-Боаш доволен от наказанието на Гарет Бейл

8 Март 2013, 12:23
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1254 0


Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш заяви, че е доволен от жълтия картон на Гарет Бейл в мача срещу Интер, тъй като така той ще изчисти досегашните си картони.

Във вчерашния мач от осминафиналите на Лига Европа "Шпорите" разгромиха "нерадзурите" с 3:0 и са почти сигурни участници в следващия рунд. Бейл откри резултата в началото на мача, но после бе санкциониран за поредната си симулация за дузпа. Това обаче не притеснява наставника му.

"Гарет много ще ни липсва. Но при този резултат щяхме да поискаме от него да си изкара жълт картон и да се изчисти, за да е готов за четвъртфиналите", коментира Вилаш-Боаш след мача.

"Той ще ни липсва, защото е много влиятелен в последните ни мачове, но да се надяваме, че ще се справим и без него в реванша и ще се класираме напред".

"Беше трудно решение за съдията. Имаме страхотен играч и ще е абсурдно, ако продължаваме да говорим за симулациите на Бейл".

"Той е страхотен играч и е много мощен през центъра на терена. Това е чудесен етап от кариерата му и ние сме много големи късметлии да го имаме при себе си".

Същевременно португалецът настоява, че все още тимът му не е сигурен за следващия кръг и трябва да бъде внимателен на реванша.

"Беше много добро представяне и много хубава вечер на европейски футбол за нас. За съжаление обаче това не означава, че сме се класирали, защото все още трябва да гостуваме, а това е трудно място да отидеш".

"Можем само да се надяваме, че сме направили достатъчно, за да се класираме. Това бе напълно заслужен резултат за Тотнъм и е много престижен".

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete