Сряда, 24 Април 2024, 20:20

Влади Далаклиев най - добър в Украйна!

19 Март 2018, 11:52
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2146 9


Владимир Далаклиев спечели златото на международния турнир по Олимпийско Таекуон-до G1 в Харков, Украйна и беше обявен за най - добър състезател на турнира!

В неделя, Влади преодоля четирима съперници, за да прибави поредното отличие в колекцията си - злато в категория до 68 кг. на международния турнир по Олимпийско таекуон - до, провел се в украинския град Харков. Влади беше поставен под номер 2 в основната схема и в първия мач победи турчина Айдемир с резултат 14 - 7. След него Влади се наложи над молдовеца Димитри Суле с резултат 9 - 2, а на полуфинала отстрани азербайджанеца Тагизаде. На финала ботевградския състезател се изправи срещу друг българин - дупничанинът Митко Джорджев.

В "българския финал", Влади надделя и спечели срещата с резултат 3-2. След приключване на срещите, организаторите на турнира определиха Влади Далаклиев за най - добър състезател на турнира. С този си успех, Далаклиев прибави нови 10 точки към ранкинг точките си в олимпийската и световна класация. Да припомним, че непосредствено преди турнира в Харков, Влади заема 20 място в олимпийската категория до 68 кг. и 12 място в световната ранглиста.

Другият представител на СК "Сунг - ри Ботевград", Калоян Бинев загуби първата си среща в категория до 63 кг. със "златна точка" от бразилеца Даниел Гомеш. Срещата започна повече от добре за Калоян, който поведе в резултата с 14-1, но бразилецът успя да изравни резултата и срещата приключи в редовното време с резултат 15 - 15. В допълнителния рунд, Гомеш успя да пласира пръв победната точка. Да припомним, че на последния турнир, в който участва Калоян, турнирът от ниво G2 в Египет, той завоюва златното отличие в категорията си.

Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (6) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Март, 12:07

    Браво на шампиона и неговия теренер!!!

  • Отговори (5) (0)
    2. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:27

    Браво бе. !

  • Отговори (5) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:49

    Честито, Влади!!! Златно момче!!! С пожелание за още много успехи! :D

  • Отговори (4) (9)
    4. добавен от: Анонимен 19 Март, 14:02

    Влади е най-добрият в СВЕТА! Жалко, че няма никаква подкрепа от управата на родния си град. Жалкото безполезно недоразумение гавалигльо помага само на подметни-топковците, които са безполезни също като него

    • (4) (3)
      1. добавен от: Анонимен 19 Март, 18:08

      Плюеш, ама му ползваш интернета и телевизията, нали? Заради такива мизерници, като теб, дето само хленчат и разбират от всичко, сме на това дередже. И за SpaceX да пуснат новина тук, пак ще се намери някой, като теб, да нахрани кмета по темата. :D

  • Отговори (2) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Март, 21:14

    Браво на златното мовче Владимир! Жалко, че има в такива радостни моменти да помрачат радостта, като търсят под вола теле, тоест да търсят повод да плюят по кмета. Спрете се бе едни и същи простаци! Жалки сте.Тульо вече е прочетен вестник и нападките срещу кмета са ви излишни.

  • Отговори (2) (0)
    6. добавен от: Анонимен 20 Март, 10:23

    Браво на момчето.А относно интернета - ползваме го щото няма друг и не позволяват друг освен атлантис ,така че не реви много . :D

    • (1) (1)
      1. добавен от: Анонимен 21 Март, 18:14

      Няма друг? Ти да не живееш в некоя колиба до река Калница, примерно? :lol:

  • Отговори (1) (0)
    7. добавен от: Анонимен 20 Март, 10:59

    БРАВО, ВЛАДИИИ!!! НЕВЕРОЯТЕН БОЕЦ!!! УСПЕХ И ЗАНАПРЕД!!! РЕСПЕКТ! :D :D :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete