Петък, 26 Април 2024, 01:59

Владимир Далаклиев получи почетния медал на Народното събрание на България

21 Юни 2012, 15:36
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2499 2


Днес европейския шампион по олимпийско таекуон-до от Атина Владимир Далаклиев получи почетния медал на Народното събрание на Република България на специална церемония в българския парламент, инициирана от председателя на парламентарната комисия по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта Огнян Стоичков. Владимир и треньора му Пламен Трънски се срещнаха и беседваха с всички членове на комисията, които изразиха своето задоволство от постигнатия резултат и декларираха своята подкрепа за развитието на спорта в
  България, като една изключително важна социална дейност, спомагаща за физическото и морално израстване на българската нация. Владимир благодари за оказаната висока чест и признание от страна на народните представители и заяви своята готовност за постигане на още по-високи спортни резултати.

Допълнителна информация - СК "Сунг - ри Атлантик" съвместно с МФВС, в изпълнение на програмата "Спорт за децата в свободното време" продължава безплатните заниманията по таекуон - до за деца от начална образователна група в салоните на ОУ "Никола Й. Вапцалров" и ОУ "Св.Св. Кирил и Методий".

Източник: Пламен Трънски

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Юни, 01:31

    Да не е пребил Ц.Цачева :twisted: Поздравления за момчето и бъдещи международни успехи и за него, и за неговите приятели :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Юни, 12:50

    Браво, Влади! Честито!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete