Четвъртък, 25 Април 2024, 23:31

Владимир Николов от СК "Сунг - ри Ботевград" с медал от "Молдова оупън 2017" G1

25 Май 2017, 14:24
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2000 3


Състезателят на СК "Сунг - ри Ботевград" Владимир Николов, състезаващ се в кат. до 55 кг. при младежите, завоюва бронзов медал на международния турнир по олимпийско таекуон - до "Молдова оупън", клас G1, провел се в Кишинев на 20-21.05.2017г. 
Владимир направи силно състезание, спечелвайки убедително първата си среща и можеше да стигне още по-напред в класирането, ако не беше изпуснал победата в полуфиналната си среща срещу турския си опонент в допълнителния рунд, в който се играе до отбелязване на "златна точка". 

Неговият съотборник Илиян Илийчев, състезаващ се в същата категория, отстъпи в първия кръг срещу испански състезател с минимална разлика. 

Третият заявен за участие в турнира състезател на ботевградския клуб, Калоян Бинев, пропусна състезанието поради заболяване.

Междувременно подготовката на Владимир Далаклиев за Световното първенство за мъже и жени, което ще се проведе в Мужу, Корея, в края на месец юни, продължава на високопланинската спортна база Белмекен. Далакалиев ще се готви там до 04.06., след което ще продължи своята подготовка в Манчестър, Великобритания, където ще проведе лагер с британските национали.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete